2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Látogatás Csernobilba

A különleges, ismeretterjesztő túránk célja, hogy bemutassunk egy 20 évvel ezelőtt kihalt várost, Csernobilt, amelynek a nevét 1986. április 26-ig a világ nem ismerte. Több mint 20 éve elhagyott épületek, ahol mindent az eredeti állapotában láthatunk, ahogy otthagyták a várost az atomrobbanás után.

Indulás Kijevből reggel 09:00-kor a csernobili zónába.

  • Csomagok és igazolványok ellenőrzése a Dityaki őrposzton, majd útmutatás a zónán belüli szabályokról.
  • Rövid megálló a csernobili tűzoltók emlékművénél.
  • Látogatás a Csernobilinternform Állami Ügynökséghez, ahol a katasztrófáról és következményeiről tanulunk majd.
  • Fotószünet a négyes reaktornál (100 méterre attól).
  • Látogatás a sajtóközpontba (kivéve hétvégenként).
  • Ellátogatunk a "vörös erdőbe", amely tudományos kutatások helyszíne.
  • Különleges túra Pripjaty városába! Körbejárjuk az egykor ötvenezres várost, amelyet 24 óra alatt evakuáltak. Látni fogjuk a megmerevedett élet nyomait, betekintünk a lakásokba, iskolába. Ellátogatunk a játszótérre, amelyet 1986-ban már a közelgő május 1-i ünnepségre díszítettek fel!
  • Ebéd, szigorúan ellenőrzött ételek!
  • Látogatás Csernobil városába. Megtekintjük a Dicsőség Parkját és a II. Világháborús Emlékművet. Lehetőség szerint találkozunk olyanokkal, akik ma is a különleges zónában laknak.
  • A radioaktív sugárzás ellenőrzése után kilépés a zónából.

Visszatérés Kijevbe 19:30 körül.

A fenti program előtt és után egy-egy éjszaka szállást javaslunk Kijevben, ennek áráról és a részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Figyelem! csak 18 éven felüliek vehetnbek részt a túrán!


A túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kicsit visszautazni az időben és megismerni a hátterét annak, amit április 28-án Bedő Iván, a Magyar Rádió hírszerkesztőségének turnusvezetője a BBC híre alapján bejelentett a Rádió 21 órai híradásában.

Figyelmeztetés: Az ismeretterjesztő úton kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt!

Csoportos árak

Létszám 1-2 3-4 5-14 15-25 26-50
Fix csoport ár 469 USD 679 USD 768 USD 1 045 USD 1 153 USD
+ személyenkénti díj 48 USD/fő

Az árak tájékoztató jellegűek.

Az ár tartalmazza: engedély beszerzése a csernobili zónába való belépéshez, közlekedés Kijev és Csernobil között, ebéd, angol nyelvű idegenvezető, egész napos program a csernobili zónában.

Az ár nem tartalmazza: repülőjegy illetékkel (kb. 78.000 Ft-tól), transzfer repülőtér-szálloda-repülőtér 11.000 Ft/autó/út), kijevi szállás (irodánkban kérjen ajánlatot, 3*-os standard szállodai szoba kb. 89 EUR/szoba/éj, reggelivel), BBP biztosítás (Atlasz Classic 520 Ft/fő/nap, Atlasz Premium 700 Ft/fő/nap, Atlasz Privileg 960 Ft/fő/nap)

Utazás Csernobilba, 2014

Kedves Péter!

Nagyon köszönöm a közreműködésüket, minden tökéletes volt. A szállást is, és az idegenvezetést is jó szívvel ajánlhatják másoknak is. Egyetlen csalódásom volt, ami azért várható volt, hogy a média nagyon sok dolgot máshogy mutat be. A város és az erőmű szerintem kisebb, mint ahogy elképzeltem, a hétköznapi dolgokból meg ami pl a lakásokban maradt, az gyakorlatilag az, amire már nem volt szükségük. (Vissza mehettek cuccokért, radiátorokat pl állam szerelte le módszeresen). Valamint ami mgé negatívum, az idő rövidsége. A zónában elég zsúfolt így idegenvezetéssel, én pl az ebédet feláldoztam volna még egy kis szabadon eltölthető időért cserében. Nem mellesleg nagyon finom volt, bár egy hotelben kaptuk a zónában, nem egy laktanyában. J Összegezve köszönöm, egy régi álmom vált valóra! Jöhet egy újabb „hosszú hétvégés” ötlet!


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte