2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Poseidon Expeditions

Különleges hajóutak

 

2013 novemberében Budapesten járt a Poseidon Expeditions képviseletében Jan Brade, aki a Medosz Hotelben tartott előadásán a meghívott újságírók és érdeklődők előtt bejelentette, hogy 2013-tól a cég magyarországi képviseletét az 1000 ÚT Utazási Iroda látja el.
A Poseidon Expeditions-t 1999-ben alapították, azzal a céllal, hogy az Északi sarkot elérhetővé tegyék az érdeklődők számára. A desztinációk és a programlehetőségek évről-évre bővültek, először az északi területekkel (Spitzbergák, Ferencz-József Föld, orosz távol-kelet), majd felkerült palettájukra az Antarktisz is.
A társaság flottája 4 hajóból áll, köztük a „Győzelem 50 éve” nukleáris jégtörő, mely jelen pillanatban a legnagyobb és legerősebb hajó a világon ebben a kategóriában. Az utasok minden évben több időpontban ennek a hajónak a fedélzetén érhetik el az Északi sarkot.

2013 novemberében Budapesten járt a Poseidon Expeditions képviseletében Jan Brade, aki a Medosz Hotelben tartott előadásán a meghívott újságírók és érdeklődők előtt bejelentette, hogy 2013-tól a cég magyarországi képviseletét az 1000 ÚT Utazási Iroda látja el.A Poseidon Expeditions-t 1999-ben alapították, azzal a céllal, hogy az Északi sarkot elérhetővé tegyék az érdeklődők számára. A desztinációk és a programlehetőségek évről-évre bővültek, először az északi területekkel (Spitzbergák, Ferencz-József Föld, orosz távol-kelet), majd felkerült palettájukra az Antarktisz is.A társaság flottája 4 hajóból áll, köztük a „Győzelem 50 éve” nukleáris jégtörő, mely jelen pillanatban a legnagyobb és legerősebb hajó a világon ebben a kategóriában. Az utasok minden évben több időpontban ennek a hajónak a fedélzetén érhetik el az Északi sarkot.

 

 

Feltöltés alatt


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte