2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Úrrepülés?! Igen! Tartozzon azon néhány kiváltságos ember közé aki elmondhatja magáról,hogy járt a világűrben! Általunk elérheti azt amiről mások csak álmodoznak. Nem hiszi? Járjon utána...

Egy életreszóló élmény

Az űrrepülés eddig minden ember fejében valamilyen elérhetetlen célként lebegett, amire csak jól képzett asztronauták képesek több éves felkészülés után.

Mindez mára a múlté, hiszen az Űrrepülés nagyon is valóságos és elérhető utazás lett. Engedje meg nekünk hogy eddig a legtöbb ember által elérhetetlen magasságokba repítsük!
Előkészület

A program természetesen tartalmaz egy orvosi vizsgálatot amelyben felmérik az utazók fizikai állapotát és a szakorvosi csapat dönt a résztvevők alkalmasságáról. Magát a repülést egy edzésprogram előzi meg, ahol különféle szimulátorok segítségével készítik fel Önt az utazásra. (jet repülés, Zero-G repülés, repülési szimulátor)

 

A repülő

Az Űrrepülés során a pilóta mellett egy űrtúrista utazhat a speciális fejlesztés mellett kialakított űrrepülőn, amely megfelel minden biztonsági követelménynek: független fel- és leszállási rendszerrel rendelkezik és 4 bármikor leállítható és újraindítható rakétahajtómű mozgatja.


 

Az utazás

A repülés a Curacao-i kifutóról indul, a négy hajtómű beindul és Ön már a pilóta mellett élvezheti a felszállást. Mielőtt észrevenné a kifutó melletti táj hirtelen zöldes-kék foltokká alakul és kezdetét veszi az az élmény, amihez hasonlót eddig a jet- vagy F1 pilóták éltek csak át.

Aztán jöhet az emelkedés: gyors és meredek. Egy percen belül elérjük a hangsebességet és máris Chuck Yeager nyomdokaiba léphetünk aki először teljesítette ezt 1947-ben.

A felszállás egy különlegesen ritka élmény, néhány pillanat alatt érjük el a hangsebességet és néhány másikkal később már gyorsabban suhanunk mint egy golyó és elérjük a Mach 2.9-et így még az F16-os pilótákat is lekörözzük.


Ahogy megközelítjük a 60 km-t, a pilóta kikapcsolja a meghajtókat és megkezdődik a parabolikus repülés. A hivatalos űrhatár 100 km, 103 km elérésekor néhány percig élvezzük a súlytalanságot, itt az ég már tökéletesen fekete és csak a csillagok világítanak, tisztán láthatjuk a Föld görbületét.


Az űrben töltött 5-6 perc után megkezdjük az ereszkedést a Föld felé. Gyorsan felvesszük a sebességet ennek csökkentése érdekében a hajónk dugóhúzó manőverbe kezd, 10-20 másodpercig érezzük a 4G-t, aztán nemsokára visszaérkezünk a Curacao vagy a Mojave űrkikötőbe. A teljes repülés nagyjából egy órát vesz igénybe.


A jelentkezés már elkezdődött, ha Ön is szeretne bekerülni az első 100 közé, kérje ajánlatunkat!

 

Árak és indulás:


Jegy

Ár

Magasság

Űrprogram

Űrkikötő

Dátum

Founder

100,000 USD

+100 km

Lynx Mark II

Curacao, Mojave

Q3 2015

Future

100,000 USD

+100 km

Lynx Mark II

Curacao, Mojave

Q1 2016

Pioneer

95,000 USD

+60 km

Lynx Mark I

Mojave

Q4 2014

 

Az árlista tájékoztató jellegű, az árak és időpontok változhatnak!

Xcor-lynx-space-flight.jpg IMG_3008.JPG Desdemona.jpg

Flying_high.JPG spacesports_sample.jpg earth-from-space.jpg


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte