2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Jégkorong VB 2017

Kövesse magyar férfi jégkorong-válogatottat 2017-es kijevi Jégkorong VB-n. Utazzon az 1000 Út utazási irodával és szurkoljon a fiúknak!

 

Fakultatív Kirándulások  – Kijev

Programváltozás!!!!!

Sajnos a Csernobili programunkat cserélnünk kellett a Barlangkolostorral, mivel 26-án kormányzati delegáció miatt turisták nem látogathatják a katasztrófa területét, így Csernobil április 23-ra került. Az aktuális listát alább találhatják:

Fakultatív kirándulások*:

Ár/fő

Indulások

Magyar meccsek

Buszos Városnézés belépővel a Szent Szófia Székesegyházba

6 000 Ft/fő

Április 21. Péntek – 16:00 
Indulás: Ukraina/Premier Rus szállodáktól

-

Nagy Honvédő Háború Múzeum és Emlékpark

3 500 Ft/fő

Árpilis 22. Szombat – 15:00
Indulás: Mérkőzés után a Stadiontól

12:30 - 14:30
Ukrajna-Magyarország Nyitómeccs

Csernobil

(Csak 18 éven felülieknek!)

35 000 Ft/fő

Április 23. / Vasárnap – 10:00
Indulás: Ukraina/Premier Rus szállodáktól

-

Mezhigirja/ Az ex-elnök rezidenciája

9 500 Ft/fő

Április 24. / Hétfő - 10:00
Indulás: Ukraina/Premier Rus szállodáktól

19:30 – 21:30  
Magyarország - Ausztria

Mamajeva Sloboda Skanzen

4 000 Ft/fő

Április 25. / Kedd - 10:00
Indulás: Ukraina/Premier Rus szállodáktól

16:00- 18:00 
Magyarország – Dél/Korea

Kijevi Barlangkolostor - Pecserszka Lavra

6 800 Ft/fő

Április 26. / Szerda - 10:00
Indulás: Ukraina/Premier Rus szállodáktól

-

Buszos Városnézés belépővel a Szent   Szófia Székesegyházba

6 000 Ft/fő

Április 27. / Csütörtök - 10:00
Indulás: Ukraina/Premier Rus szállodáktól

16:00-18:00
Lengyelország - Magyarország

3 fogásos vacsora folklór műsorral
(idegenvezető nélkül,)

 

10 000 ft/fő

Április 28. / Péntek - 18:30
Indulás: Ukraina/Premier Rus szállodáktól

12:30-14:30
Magyarország - Kazahsztán

 

*A fakultatív programok díjai tartalmazzák a szükséges belépőket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.
Jelentkezé
s a programokra: március 21.előtt, eddig az időpontig a programok kötbérmentesen lemondhatók!
A programok megvalósuláshoz minimum 15 fő jelentkező szükséges, ennél kisebb létszám esetén vagy újrakalkulált árakon lehetséges a részvétel vagy nem indul a program. Utóbbi esetben az esetlegesen befizetett fakultatív programok árát 100%-ban visszatérítjük.

Irodánk a programváltozás jogát fenntartja!

 

 

Kijevi Városnézés

Városnézésünk első állomása a Szent Vlagyimir Székesegyház, majd onnan tovább buszozunk az Arany kapuhoz - az egyik leghíresebb kijevi építészeti látványossághoz, a város egykori bejáratához. A Nemzeti Operaház épületével folytatjuk, a főváros egyik legcsodálatosabb neo-reneszánsz épületével. Következő megállónk a Szent Szófia tér. A régmúlt idők krónikái alapján éppen itt, a városon kívüli területen 1039-ben Bölcs Jaroszlav herceg legyőzte a nomád besenyőket, akik több mint 100 éven keresztül fosztogatták Kijev városát. A Szent Szófia Székesegyház (a városnézés során csak kívülről tekintjük meg) a Kijevi Rusz államként való elismerésének megerősítéseként épült.  Folytatjuk utunkat a Szent Miklós térre és meglátogatjuk a Szent Miklós Arany kupolás Székesegyházát, amely 2008-ban ünnepelte a 900. évfordulóját.

A Vlagyimir-domb a következő megállónk, ahol a legenda szerint a négy testvér: Kiy, Shcheck, Horiv és nővérük Lybid alapították a várost 482-ben.

Lesétálunk az Andrejev leejtőn, mely kétség kívül Kijev legrégebbi és legszeretettebb utcája, melyet ma a "Kijevi Montmare"-nak neveznek.  Az utca telis tele van kis kézműves árusokkal, boltocskákkal és kávézókkal.  Az öreg dombok között megtekintjük a Szent András templomot, mely a barokk géniusz, Bartolomeo Rastrelli remekműve.

Majd Oroszlánszívű Richárd kastélya és a Bulgakov ház mellett elhaladva leérünk Podilba, az óváros kereskedőközpontjába, amelyben különböző mesterek 11-12. századi műhelyei találhatóak.

Tovább haladunk We’ll go on our excursion at the Arch of Friendship of the Nations, a szobrot 1982-ben építették Oroszország és Ukrajna uniós évfordulójának tiszteletére. Innen csodálatos kilátásunk nyílik a Dnyepper folyóra és a szemközti oldalára.

A városnézés végén lehetőségünk nyílik a város főutcájának, a Krescsatnyiknak a megtekintésére valamint felkeressük a híres Majdan teret (Függetlenség tér), ahol emberek milliói gyűltek már össze az ország válságos időszakaiban.

 

 

A Csernobili Katasztrófa Múzeuma

Amikor először látogatja meg valaki a Nemzeti Csernobil Múzeumot, képzeletben azonnal átéli a hely valóságosságát. Nagyszerű munkát végeztek a készítők, hogy átadhassák Csernobil igazi élményét anélkül, hogy betennénk a lábunkat a tiltott zónába. Több mint hét ezer bemutatott kiállítási tárgy, öt különböző teremben segít a látogatóknak megérteni mi is történt ezekben az időkben.

Néhány ezen tárgyak közül közvetlenül az erőműből származik, de vannak olyanok is, amelyek egykor a katasztrófában elhunytakhoz tartoztak. Térképek, titkos dokumentumok, fotók és az ott lakók személyes tárgyai segítik felfogni a zónában lakók életét.

A múzeumba lépve az eredeti utcatáblákkal feliratozott folyosó fogad bennünket, melyek Csernobilből és a környező településekről származnak. Ezek végig kísérnek minket egészen a fő kiállító terem lépcsőjéig, ahol a kísérőnkkel találkozunk, aki körbevezet minket a múzeumban.

Néhány kiállítási darab különösen élethű, ezért a kisgyermekekkel érkezők figyeljenek, hiszen ez kicsit megrémítheti a kisebbeket. A kiállítás két különlegessége, amelyre kísérőnk fel is hívja majd figyelmünket. Elősőként azt videot láthatjuk, amely megmutatja azokat a háttér információkat, amelyek igazából történtek közvetlenül a baleset előtt és után. A második érdekesség pedig az a 3D-s makett, amely élethűen reprodukálja a katasztrófa után bekövetkezett állapotot.

 

 

Nagy Honvédő Háború Múzeum és Emlékpark

Akár autóval, vonattal, repülővel vagy hajóval közelítjük meg az ukrán fővárost, nem kerülheti el a figyelmünket a nemesen magasodó Anyaföld szobor, amely a Nagy Honvédő Háború Múzeumának része.

A főszobor egy női alakot ábrázol, mely kardot és pajzsot tart a kezében, rozsdamentes acéllemezből készült, melyet egy 40 méteres kúp alakú talapzatra emeltek. A teljes szobor magassága 62 méter az aljától a kard hegyéig, a talapzattal együtt összesen mintegy 102 méter magas és körül-belül 500 tonnát nyom.

A jobb kezében látható kard 16 méter hosszú és 9 tonna tömegű, a bal pedig egy a szovjet állami címert ábrázoló pajzsot markol.  A gigantikus alkotás a szovjet Jevgeny Viktorovics Vucsetics keze nyomát viseli magán.

A múzeum kiállításának fő témája a második világháború, fókuszálva az ukrán vonatkozásokra, és az ország hozzájárulására a náci diktatúra legyőzésében. A múzeum Ukrajna legnagyobbika, területét és jelentőségét is tekintve. A gyűjtemény csaknem 300 ezer kiállítási tárgyat tartalmaz.  Ez lehetővé teszi a főkiállítás folyamatos frissítését valamint az állandó ereklyék kiállítását, név szerint (nyersfordításban) a „Tragédia” az „Afganisztáni Bátorság” ill a „Háború Idegen Földön” kiállítást.

Napjainkban az emlékpark vezető kutatási, tudományos és meteorológiai, valamint kulturális és katonai oktatási központja Ukrajnának.  Mára több mint 24 millió látogatót tudhat magáénak, csaknem 200 országból.

 

 

Kijevi Barlangkolostor / Pecserszka Lavra


Az ortodox barlangkolostor, a Lavra, Kijevben, a Dnyeper partján fekszik. A Kijevi Rusz idejében az ortodox egyház egyik fontos központja volt. Az ukrán ortodox egyház (Moszkvai Patriarchátus) fejének, Volodimir metropolitának a székhelye. A Lavra jelöli  a legmagasabb státuszt az Ortodox férfi kolostorokban. Az ortodox keresztények úgy hiszik, hogy a Kijevi-Pecserszk Lavra a második legfontosabb vallási zarándokhely Jeruzsálem után.

A kolostort földalatti barlangokra alapozták körül-belül ezer évvel ezelőtt. A világ különböző pontjairól zarándokok ezrei imádkoznak a szent relikviák előtt és látják a csoodákat melyeket a tudomány nem tud megmagyarázni. Az ereklyéket évszázadok óta őrzi itt a barlangok félhomálya mindenféle balzsamozás nélkül.

1990-ben a Lavra egyedülálló épületegyüttesét az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították.


 

 

Csernobili túra

A különleges, ismeretterjesztő túránk célja, hogy bemutassunk egy 20 évvel ezelőtt kihalt várost, Csernobilt, amelynek a nevét 1986. április 26-ig a világ nem ismerte. Több mint 20 éve elhagyott épületek, ahol mindent az eredeti állapotában láthatunk, ahogy otthagyták a várost az atomrobbanás után.

Indulás Kijevből reggel 09:00-kor a csernobili zónába.

 • Csomagok és igazolványok ellenőrzése a Dityaki őrposzton, majd útmutatás a zónán belüli szabályokról.
 • Rövid megálló a csernobili tűzoltók emlékművénél.
 • Látogatás a Csernobilinternform Állami Ügynökséghez, ahol a katasztrófáról és következményeiről tanulunk majd.
 • Fotószünet a négyes reaktornál (100 méterre attól).
 • Látogatás a sajtóközpontba (kivéve hétvégenként).
 • Ellátogatunk a "vörös erdőbe", amely tudományos kutatások helyszíne.
 • Különleges túra Pripjaty városába! Körbejárjuk az egykor ötvenezres várost, amelyet 24 óra alatt evakuáltak. Látni fogjuk a megmerevedett élet nyomait, betekintünk a lakásokba, iskolába. Ellátogatunk a játszótérre, amelyet 1986-ban már a közelgő május 1-i ünnepségre díszítettek fel!
 • Ebéd, szigorúan ellenőrzött ételek!
 • Látogatás Csernobil városába. Megtekintjük a Dicsőség Parkját és a II. Világháborús Emlékművet. Lehetőség szerint találkozunk olyanokkal, akik ma is a különleges zónában laknak.
 • A radioaktív sugárzás ellenőrzése után kilépés a zónából.

Visszatérés Kijevbe 19:30 körül.

Részletes program:

Reggel indulás a 30 km-es lezárt zóna felé. Dytyatky ellenőrzőpontnál lépünk be a területre, első pillantásra semmi lényeges változást nem észlelünk. Továbbhaladva megérkezünk Csernobilba, amelyet pillanatnyilag kutatók és munkások laknak ill. rendszeres megállója a turista csoportok látogatásainak is. Az atomerőmű valójában nem Csernobil városában van, csupán erről a névről vált híressé. Megállunk egy emlékműnél, amelyet a meghalt áldozatok emlékére emeltek. Ezután meglátogatjuk a Csernobili Interinform irodát, ahol részletes információt kaphatunk a katasztrófa utána eseményekről, a kitelepítésről, legveszélyesebb helyekről, technikai adatokról. Folytatjuk utunkat a 30 km-es lezárt zónában, végig az út mentén sugárveszélyre figyelmeztető és tiltó táblákat láthatunk. Megállunk a híres 4-es reaktor mellett, amellyel elértük utunk leginkább "zártabb" pontját, itt találkozhatunk helyi munkásokkal. Ezt követően meglátogatunk egy információs pavilont, ahol dokumentumfilmet nézhetnek a kitelepítésről, kitelepítő munkásokról, láthatunk különböző fotókat, maketteket. Megmutatjuk Önöknek azt az erdőrészt ("vörös erdő"), amely a legnagyobb dózisú sugárzást kapta, ennek következtében egy része elhalt, másik részre vörös színű lett. Az erdőnek egy sávját a mai napig meghagyták és használják kutatási célból.

Most következik utazásunk egyedi, extrém része. Meglátogatjuk Pripjaty városát, amelyet csak " szellemvárosként" emlegetnek. Pripjaty (ukránul: Прип'ять, oroszul: Припять) város Ukrajnában a Kijevi területen, a belarusz–ukrán határ közelében, Csernobil városától 16 km-re északra. Jelenleg elhagyatott település, egy szellemváros, mivel a tőle alig három kilométerre fekvő csernobili atomerőmű 4-es blokkja 1986-ban felrobbant, és a város teljes lakosságát evakuálták. Pripjatyban nagyrészt az atomerőműben dolgozó munkások éltek családjaikkal, kb. 49 400 lakos. Mivel a kitelepítés után eltelt néhány év során nyilvánvalóvá vált, hogy Pripjatyban egyhamar nem folytatódhat az élet, így nem foglalkoztak a szovjet jelképek eltávolításával sem. A mai napig fellelhető a 15 emeletes házakon a szovjet címer, a villanyoszlopokon a sarló és kalapács motívum. A látvány lélegzetelállító és egyben ijesztő. Mindenhol szürke beton és rozsda, lommá vált egykori berendezési tárgyak éktelenkednek. Az épületeket lassan benövi a gaz, a természet átvette az irányítást mindenhol.

Ebédszünetet tartunk (garantált minőségű ételek). Folytatjuk az utunkat Csernobil városába, városnézés. Visszatérés Kijevbe, mielőtt kilépünk az ellenőrzőkapun, sugármérővel megvizsgálnak bennünket. Este érkezés Kijevbe, transzfer a szállodába, majd szabadprogram.

Figyelem! csak 18 éven felüliek vehetnbek részt a túrán!

Csomagajánlataink a 2017-es Kijevi Jégkorong-Világbajnokság idején:

 

A csoportos kontingeseket lezártuk, egyéni ajánlatért kérjük keresse kollégánkat: a +361 354 3999 vagy a  jegkorongvb@1000ut.hu -n!

 

 

Teljes időszak repülővel Ukraina 3*+  városközponti szállodában - 150 000 Ft-tól

 

Teljes időszak repülővel Premier Hotel Rus 3* a stadion melletti szállodában - 180 000 Ft-tól

 

Rövid időszak (utolsó 2 meccs)  Ukraina 3*+ városközponti szállodában - 49 000 Ft-tól

 

 

 

 


 

Kijevi Városnézés

Városnézésünk első állomása a Szent Vlagyimir Székesegyház, majd onnan tovább buszozunk az Arany kapuhoz - az egyik leghíresebb kijevi építészeti látványossághoz, a város egykori bejáratához. A Nemzeti Operaház épületével folytatjuk, a főváros egyik legcsodálatosabb neo-reneszánsz épületével. Következő megállónk a Szent Szófia tér. A régmúlt idők krónikái alapján éppen itt, a városon kívüli területen 1039-ben Bölcs Jaroszlav herceg legyőzte a nomád besenyőket, akik több mint 100 éven keresztül fosztogatták Kijev városát. A Szent Szófia Székesegyház (a városnézés során csak kívülről tekintjük meg) a Kijevi Rusz államként való elismerésének megerősítéseként épült.  Folytatjuk utunkat a Szent Miklós térre és meglátogatjuk a Szent Miklós Arany kupolás Székesegyházát, amely 2008-ban ünnepelte a 900-ik évfordulóját.

Vlagyimir-domb a következő megállónk, ahol a legenda szerint a négy testvér: Kiy, Shcheck, Horiv és a nővérük Lybid alapították a várost 482-ben.

A hegyről az Andrejev leejtőn sétálunk, mely kétség kívül Kijev legrégebbi és legszeretettebb utcája, melyet ma a Kijevi Montmare-nak neveznek.  Az utca telis tele van kis kézműves árusokkal, boltocskákkal és kávézókkal.  Az öreg dombok között megtekintjük Szent András templomát, mely a barokk géniusz, Bartolomeo Rastrelli remekműve.

Majd Oroszlánszívű Richárd kastélya és a Bulgakov ház mellett elhaladva leérünk Podilba, az óváros kereskedőközpontjába, amelyben különböző mesterek 11-12. századi műhelyei találhatóak.

Tovább haladunk We’ll go on our excursion at the Arch of Friendship of the Nations, a szobrot 1982-ben építették Oroszország és Ukrajna uniós évfordulójának tiszteletére. Innen csodálatos kilátásunk nyílik a Dnyepper folyóra és a szemközti oldalára.

A városnézés végén lehetőségünk nyílik a város főutcájának, a Krescsatnyik a megtekintésére és a híres Maidan teret (Függetlenség tér) ahol emberek milliói gyűltek már össze az ország válságos időszakaiban.

A Csernobili Katasztrófa Múzeuma

Amikor először látogatja meg valaki a Nemzeti Csernobil Múzeumot képzeletben azonnal átéli a hely valóságosságát. Nagyszerű munkát végeztek a készítők, hogy átadhassák Csernobil igazi élményét anélkül, hogy betennénk a lábunkat a tiltott zónába. Több mint hét ezer bemutatott kiállítási tárgy, öt különböző teremben segít a látogatóknak megérteni mi is történt ezekben az időkben.

Néhány ezek közül a tárgyak közül közvetlenül az erőműből származik, de vannak olyanok is, amelyek egykor a katasztrófában elhunytakhoz tartoztak. Térképek, titkos dokumentumok, fotók és az ott lakók személyes tárgyai segítik felfogni a zónában lakók életét.

Az első élményünk, ahogy a múzeumba lépünk az eredeti utcatáblákkal feliratozott folyosó Csernobilből és a környező településekről. Ezek végig kísérnek minket egészen a fő kiállító terem lépcsőjéig ahol a kísérőnkkel találkozunk, aki körbevezet minket a múzeumban.

Néhány kiállítási darab különösen élethű, ezért a kisgyermekekkel érkezők figyeljenek, hiszen ez kicsit megrémítheti a kisebbeket. A kiállítás két különlegessége, amelyre kísérőnk fel is hívja majd figyelmünket, először is az a video, amely megmutatja azokat a háttér információkat, amelyek valóban történtek közvetlenül a baleset előtt és után. A második érdekesség pedig az a 3D-s makett, amely élethűen reprodukálja a katasztrófa után bekövetkezett állapotot.

 

Nagy Honvédő Háború Múzeum és Emlékpark

Akár autóval, vonattal, repülővel vagy hajóval közelítjük meg az ukrán fővárost, nem kerülheti el a figyelmünket a nemesen magasodó Anyaföld szobor, amely a Nagy Honvédő Háború Múzeumának része.

A főszobor egy női alakot ábrázol mely kardot és pajzsot tart a kezében, rozsdamentes acéllemezből készült, melyet egy 40 méteres kúp alakú talapzatra emeltek. A teljes szobor magassága 62 méter az aljától a kard hegyéig, a talapzattal együtt összesen mintegy 102 méter magas és körül-belül 500 tonnát nyom.

A jobb kezében látható kard 16 méter hosszú és 9 tonna tömegű, a bal pedig egy a szovjet állami címert ábrázoló pajzsot markol.  A gigantikus alkotás a szovjet Jevgeny Viktorovics Vucsetics keze nyomát viseli magán.,

A múzeum kiállításának fő témája a második világháború, fókuszálva az ukrán vonatkozásokra, és az ország hozzájárulására a náci diktatúra legyőzésében. A múzeum Ukrajna legnagyobbika területét és jelentőségét is tekintve. A gyűjtemény csaknem 300 ezer kiállítási tárgyat tartalmaz.  Ez lehetővé teszi a főkiállítás folyamatos frissítését valamint az állandóereklyék kiállítását, név szerint (nyersfordításban) a „Tragédia” az „Afganisztáni Bátorság” ill a „Háború Idegen Földön” kiállítást.

Napjainkban az emlékpark vezető kutatási, tudományos és meteorológiai valamint kulturális és katonai oktatási központja Ukrajnának.  Mára több mint 24 millió látogatót tudhat magáénak csaknem 200 országból.

 

Kijevi Barlangkolostor / Pecserszka Lavra
Az ortodox barlangkolostor, a lavra Kijevben, a Dnyeper partján fekszik. A Kijevi Rusz idejében az ortodox egyház egyik fontos központja volt. Az ukrán ortodox egyház (Moszkvai Patriarchátus) fejének, Volodimir metropolitának a székhelye. A Lavra jelöli  a legmagasabb státuszt az Ortodox férfi kolostorokban. Az ortodox keresztények úgy hiszik, hogy a Kijevi-Pechersk Lavra a második legfontosabb vallási zarándokhely Jeruzsálem után.

A kolostort földalatti barlangokra alapozták körül-belül ezer évvel ezelőtt. A világ különböző pontjairól zarándokok ezrei imádkoznak a szent relikviák előtt és látják a csoodákat melyeket a tudomány nem tud megmagyarázni Az ereklyéket évszázadok óta őrzi itt a barlangok félhomálya  mindenféle balzsamozás nélkül.

1990-ben a Lavra egyedülálló épületegyüttesét az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították.

Fakultatív kirándulások*:

Ár/fő

Nagy Honvédő Háború Múzeum és Emlékpark:

3 500 Ft/fő

Csernobil 
(Csak 18 éven felülieknek!):

35 000 Ft/fő

Kijevi Barlangkolostor - Pecserszka Lavra (belépőkkel):

6 800 Ft/fő

Mezhigirja:

9 500 Ft/fő

Mamajeva Sloboda Skanzen:

4 000 Ft/fő

Folklór est vacsorával:

Hamarosan

 

*A fakultatív programok díjai tartalmazzák a szükséges belépőket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Jelentkezés a programokra: legkésőbb 30 nappal az indulás előtt

A programok megvalósuláshoz minimum 15 fő jelentkező szükséges, ennél kisebb létszám esetén vagy újrakalkulált árakon lehetséges a részvétel vagy nem indul a program. Utóbbi esetben az esetlegesen befizetett fakultatív programok árát 100%-ban visszatérítjük.

Irodánk a programváltozás jogát fenntartja!

 

 

Szeretne naprakész lenni a 2017-os Jégkorong-világbajnokság történéseivel?
Iratkozzon fel a hírlevelünkre az jegkorongvb@1000ut.hu címen és kedvelje facebook oldalunkat,

Jégkorong VB 2017 oldalt!

 

Kedves Jégkorong kedvelő!

 

Szurkoljunk együtt!

Ahogy az előző években megszokhatták irodánk továbbra is segít a különböző sp
ortágak kedvelőinek utazásuk komplett lebonyolításában. Irodánk a teljes csomag ügyintézésén kívül segít egyéni repülőjegyüknek, szállásuknak, vízumuknak, transzferüknek és bármilyen egyéni elképzelésüknek a megszervezésében.

 

Kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben kérdése lenne, esetleg elképzeléseit szeretné egyeztetni, úgy kérjük írjon nekünk az jegkorongvb@1000ut.hu email címre.

A 2017 áprilisában a divízió 1/A csoportos világbajnokság Kijevben kerül megrendezésre, melynek szakértője Dávid Lívia kolléganőnk.

 

Részletes információkért figyelje rendszeresen frissülő oldalunkat.


.....................................................................................................................................................

 

 

A magyar válogatott programja:

 

2017. április 22., szombat, 12:30: Ukrajna–Magyarország

2017. április 24., hétfő, 19:30: Magyarország–Ausztria


2017. április 25., kedd, 16:00: Magyarország–Dél-Korea

2017. április 27., csütörtök, 16:00: Lengyelország–Magyarország

2017. április 28., péntek, 12:30: Magyarország–Kazahsztán

 

 

 

.....................................................................................................................................................

 

 

Helyszínek:

 

Palace of Sports, Kijev
Cím: Sportyvna Square, 1, Kiev, Ukrajna

 

 

 

 

Partnereink:

 

 

JÉGKORONGBLOG.HU INTERNATIONAL ICE HOCKEY FEDERATION (IIHL) MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG (MJSZ)

jkb_logo-3.jpg

Logo_2016_CHM.JPG

letoltes.jpg

 

 

 

 

Frissités:Már Bérletek és napijegyek is kaphatók!!! : http://hockey.esport.in.ua/m-ticket/agent5site159en/widget/map?siteId=159&showId=23&eventId=29

Amennyiben irodánknál rendelik meg a bérleteket úgy 3 500 Ft/ bérlet szervizdijat számolunk fel.

 


 

A jegyek értékesítése a mai napon (2016.11.30) kezdődött meg, egyelőre még csak 3 szektorból válogathatunk a kép alapján és még csak ukrán nyelven érhető el a felület, reméljük hamarosan elindul az angol verzió is!

Már angol nyelven is elérhetők a jegyek az IIHF honlapjáról: http://wmia2017.iihf.com/en/tickets/

Javasoljuk az egyéni jegyvásárlást utasainknak!

 

Amennyiben mégis úgy döntenek, szeretnének segítséget kérni, úgy irodánk a következő díjakkal tud segíteni:

Szervízdíj: 1000 Ft/vásárlás

A vásárlás azt jelenti, hogy a jegyeket egyelőre csak meccsenkét lehet megvásárolni, egyszerre maximum 4db-ot, minden ilyen vásárlás 1000 Ft szervízdíjjal jár 1-4 db jegy esetén/ meccs.

Szektorok.jpg

 

Jegyárak:

SzektorokÁrElérhető
Szektor 6 80UAH / kb 800 Ft 632 db
Szektor 3 80 UAH / kb 800 Ft 638 db
Szektor 4 50 - 70 UAH / kb 500-700 Ft 598 db
*Az adatok tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében változhatnak!

Teljes menetrend:

SZO, APR 22
1 12:30 Kyiv Ukraine vs. Hungary
2 14:00 Kyiv Korea vs. Poland
3 19:30 Kyiv Austria vs. Kazakhstan
VAS, APR 23
4 16:00 Kyiv Kazakhstan vs. Korea
5 19:30 Kyiv Poland vs. Ukraine
HÉT, APR 24
6 19:30 Kyiv Hungary vs. Austria
KEDD, APR 25
7 12:30 Kyiv Kazakhstan vs. Poland
8 16:00 Kyiv Hungary vs. Korea
9 19:30 Kyiv Ukraine vs. Austria
SZE, APR 26
10 19:30 Kyiv Kazakhstan vs. Ukraine
CSÜ, APR 27
11 16:00 Kyiv Poland vs. Hungary
12 19:30 Kyiv Austria vs. Korea
PÉN, APR 28
13 12:30 Kyiv Hungary vs. Kazakhstan
14 16:00 Kyiv Poland vs. Austria
15 19:30 Kyiv Korea vs. Ukraine

 

 

SZÁLLODÁK2017. Április 21-30


Lybid Hotel3*

KÉTÁGYAS

EGYÁGYAS

Ár/szoba/éj


117 EUR


104 EUR

 

Lybid.jpg

Lybid2.jpg

Lybid3.jpg

 

A 3 csillagos Lybid szálloda Kijev szívében, az Ukraina bevásárlóközpont mellett helyezkedik el. A Kreschatik utca és a Függetlenség tere mindössze 2 km-re fekszik a szállodától.

A légkondicionált, kényelmes szobák jól felszereltek. Minden szoba rendelkezik műholdas TV-vel, modern fürdőszobával, és sokukból panorámás kilátás nyílik a városra.

A Lybid éttermében ukrán és európai ételeket szolgálnak fel, melyeket jó idő esetén a külső teraszon is elfogyaszthat. A nap 24 órájában nyitva tartó lobby bár könnyű harapnivalókkal és koktélokkal várja a vendégeket.

A Kyiv Expo Plaza kiállítási központ mindössze 9 km-re, a Zhuliany repülőtér pedig 5 km-re fekszik a szállodától. Igény esetén repülőtéri transzfer is megszervezhető.

Építészet, múzeumok és barátságos emberek a javából! Nem csoda, hogy Sevcsenkivszkij negyed az utazók kedvence.

 

 

 

PremierHotel Rus 3*

KÉTÁGYAS

EGYÁGYAS

Ár/szoba/éj


99 Eur


85 EUR

 

rus.jpg

rus2.jpg

rus3.jpg

 

A Kijev belvárosában található szálloda légkondicionált szobákkal, ingyenes Wi-Fi-csatlakozással és díjmentes, őrzött parkolóval várja a vendégeket. A szálloda épületétől 5 perces sétával elérhető a Khreshchatyk utca, az olimpiai stadion és a metrómegálló.

A Premier Hotel Rus világos szobákat és lakosztályokat kínál, telt vörös és arany színekben. Minden szobában hűtőszekrény és papucs is biztosított. A felső emeleti szobákból csodálatos kilátás nyílik a városra.

A szállodában bőséges, svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Ebédre és vacsorára ukrán és európai ételek közül választhatnak a vendégek. A szálloda halljában egy sushi bár működik, és a pihenésre vágyókat egy kerti terasz is várja.

A Premier Hotel Rus egy nagyszerű kiindulópont a boltok és éttermek felfedezéshez a Khreshchatyk utcán, amely Kijev főutcája. A közeli Palats Sportu metrómegálló területén 2 metróvonal is áthalad. A szálloda személyzete szívesen segít túrák foglalásában és különféle utazások megszervezésében.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Kijev egyik legkedveltebb része.

Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Kijevben! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

 

 

 

 

Ukraina Hotel 3*+

KÉTÁGYAS

EGYÁGYAS

Ár/szoba/éj


75 EUR


65 EUR


ukraina.jpg

ukraina2.jpg

ukraina3.jpg

 

A Kijev szívében, a Függetlenség téren található szálloda légkondicionált szobákat és lakosztályokat kínál elegáns dekorációval. Mindössze 3 perces sétára található a Maidan Nezalezhnosti és Kreschatik metróállomásoktól.

A szobák műholdas TV-vel és hűtőszekrénnyel rendelkeznek. A fürdőszobákban ingyenes piperecikkek és parfümök találhatóak. Kilátás nyílik a Kreschatyk utcára és a környékre.

Bőséges svédasztalos reggelit biztosítanak, és 24 órás szobaszerviz is rendelkezésre áll. Ebéd- és vacsoraidőben ukrán és európai ételeket szolgálnak fel. Néha élőzenés esteket is tartanak.

A szállodában szépségszalon, szauna és masszázs várja a vendégeket. Privát mosodai szolgáltatás is rendelkezésre áll.

A hotel 10 perces sétára helyezkedik el a Mariyinsky Parktól és a Szent Szófia-székesegyháztól. A szálláshely őrzött parkolót biztosít a helyszínen.

 

 

 

 

President Hotel 4*

KÉTÁGYAS

EGYÁGYAS

Ár/szoba/éj


218 EUR


197 EUR

 

president.jpg

president2.jpg

president3.jpg

 

A 4 csillagos szálloda Kijev központjában, egy festői dombon, a Kresatik utca üzleteitől és éttermeitől 10 perces sétára helyezkedik el. A Hotel President fedett medencét, ingyenes parkolási lehetőséget és ingyenes Wi-Fi-t kínál.

A President egyedileg berendezett szobái és lakosztályai nagy ablakokkal és légkondicionálással rendelkeznek. A szobákban műholdas TV és papucs is biztosított.

A President Hotel a kijevi Sportpalotától és az olimpiai stadiontól 5 perces sétára, a Palats Sportu metróállomástól pedig 10 perces sétára fekszik. A 24 órás recepción utazásszervezői pult és jegyiroda is működik.

 

 

 

 

Khreshchatyk Hotel 4*

KÉTÁGYAS

EGYÁGYAS

Ár/szoba/éj

-

-

kres.jpg

kres2.jpg

kres3.jpg

 

A Kijev főutcában, az Európai tér és a Függetlenség tér között található Khreschatyk Hotel ingyenes Wi-Fi-vel és műholdas TV-vel felszerelt szobákat kínál. Vendégei ingyenesen használhatják a szaunával és fedett medencével rendelkező wellnessközpontot.

A Hotel Khreschatyk összes szobája légkondicionált, és minibárral, telefonnal, valamint hang- és világításvezérlő rendszerrel felszereltek.

A szálloda kevesebb mint 15 perc sétára található a Szent Szófia-székesegyháztól és az Ukrán Nemzeti Képzőművészeti Múzeumtól.

A Khreschatyk étteremben minden nap bőséges, svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A szálloda épületében található a Buddha-Bar Kiev is, ahol a vendégek keleti ételek ízeit élvezhetik.

 

 

 

 

 

 

 

Az árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében bármikor változhatnak!

*A fotók tájékoztató jellegűek, a leírások és fotók a booking.com-ról származnak.

 

REPÜLŐVEL - FIX ÁR!

1  LH1343 S 21APR 5 BUDAPEST - FRANKFURT 06:40 - 08:25                  
2  LH1490 S 21APR 5 FRANKFURT - KIJEV 09:50 - 13:15                 
3  LH2545 S 29APR 6 KIJEV- MÜNCHEN 16:40 - 18:00                  
4  LH1682 S 29APR 6 MÜNCHEN - BUDAPEST 22:05 - 23:15

 • Lufthansa járattal átszállással  - Jegyár illetékkel: 115 000 Ft/fő
Az ár tartalmazza:
- Repülőjegy + Illeték
- 1 db 23 kg feladandó poggyász
- 1 db 8 kg kabinpoggyász
- Fedélzeti ellátás (snack + üdítőitalok)

 

 


 

 

VONATTAL:

Budapest - Kijev átszállás nélkül:

Menetrend

InformációVonat Vonat szolgáltatásai
Budapest-Nyugati 07:23 34 LATORCA nemz.IC ( - Chop)

Budapest-Nyugati -- Kiev-Passajirskii közvetlen kocsiban
Helyjegy váltása kötelező Belföldi utazásra nem vehető igénybe. Hálókocsi Kerékpár nem szállítható
Zugló 07:29
Kőbánya-Kispest 07:37
Chop 13:40 közvetlen kocsi
közvetlen kocsiChop 16:50 későbbi továbbutazás 82 gyors (Ujgorod - Kiev-Passajirskii)
Kiev-Passajirskii 07:43
Árak csak később érhetők el!
A megadott információk tájékoztató jellegűek! A menetrend bármikor változhat!

Magyar állampolgárok Ukrajnába 90 napot nem meghaladó időszakra vízummentesen utazhatnak!

Az utazáshoz minimum 6 hónapig még érvényes ÚTLEVÉL SZÜKSÉGES!!

 

 

visa-free.jpg


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte