2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Üzbegisztáni vízum, vízum Üzbegisztánba

Az üzbegisztáni vízum ügyintézéssel kapcsolatos kérdéseire válaszol: Simity Péter, 06 1 354 39 91

Üzbegisztánba való beutazáshoz magyar állampolgárok részére vízum szükséges. A vízum felvehető Üzbegisztán bécsi nagykövetségén, illetve vízum kitelepítését lehet kérni a taskenti repülőtérre. A vízum kiadásához az engedélyt a külügyminisztérium kb. 10 nap alatt adja meg, ezt követően a vízum már egy nap alatt felvehető az említett nagykövetségeken vagy telepített vízum esetében érkezéskor, a repülőtéren.

Meghívólevelet nálunk történő szállásfoglalás esetén tudunk intézni. A meghívó arra az időtartamra fog szólni,amire a szállásfoglalás.

Ügyintézési idő: Bécsben 2-10 munkanap alatt készül el vízum.

A turista meghívólevélhez szükséges dokumentumok:

  1. Az útlevél szkennelt, színes másolata
  2. Angol nyelvű igazolás a munkahelyről
  3. Egy kitöltött adatlap (ezt csak be kell gépelni), amit akkor küldünk el az utasnak, ha aktuálissá válik a vízumigénylés.

Miután megjön a meghívó Üzbegisztánból, akkor lehet intézni a vízumot. A meghívó ára: kb. 15,000 Ft. Már a meghívó megrendelése előtt el kell dönteni, hol fogják megigényelni a vízumot (Bécs vagy taskenti reptér).

Hagyományos vízum igénylése esetén az online vízumkérdőív kitöltése után fel kell venni a kapcsolatot a bécsi konzulátussal, és időpontot kell egyeztetni a konzullal való személyes találkozóhoz.

Tel.: +43-1-315-39-95 (11)  (Hívható hétköznap 15:00 - 16:00 között)

Ügyfélfogadás: H,SZ,P, 09:30 - 12:00

A hagyományos (nem a reptérre telepített) vízumhoz szükséges dokumentumok:

  1. Érvényes útlevél (a hazautazás dátumához képest min. 3 hónapig érvényes útlevél, amelyben a vízumrésznél legalább 1 üres oldal szükséges)
  2. Elektronikusan kitöltött vízumkérdőív
  3. Meghívólevél másolata
  4. 1 db igazolványkép
  5. Útlevél másolata
  6. Konzuli díj
Reptéri  turistavízumfelvétel esetén csak ki kell nyomtatni a pecséttel és aláírással ellátott meghívólevelet (amit emailben küldünk el), és azt az útlevéllel együtt fel kell mutatni a repülőtéren. Tashkentben az érkezéskor fel kell keresni az éjjel-nappal működő konzuli osztályt, ahol egy kérőívet kell kitölteni,majd a vízumdíj befizetése után beragasztják a vízumot az útlevélbe. A vízumdíjat (50 - 80 USD/fő) Dollárban kell befizetni. Fényképet a reptéren nem szoktak kérni, de mivel a szabályok bármikor változhatnak, javasoljuk, hogy inkább vigyenek magukkal pár darab színes igazolványképet.

Elektronikus vízumkérdőív: http://evisa.mfa.uz. A vízumkérdőívet angolul kell kitölteni.


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte