2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Horgász utak a Volga-deltában

Az oroszországi lehetőségek minden horgász álma: hatalmas vízfelületek, érintetlen táj, rengeteg faj és fajta, nagyvonalú vendégszeretet.

A Volga Oroszország és Európa legnagyobb folyója, 3 531 km hosszú és helyenként 4 km széles.

Itt találhatók Európa legnagyobb tavai, az Onyega és a Ladoga.

A folyó észak-dél irányban Oroszország egész európai részét átszeli. Moszkva mellett ered, és delta torkolattal a Kaszpi-tengerbe ömlik. A torkolatnál van Asztrahány városa, melyet 1458-ban alapították. Ez a vidék egy valóságos horgászparadicsom, ahol a horgászok legnagyobb álmai is megvalósulhatnak.

A Volgában 58 fajta hal található, melynek horgászatát államilag engedélyezik. Fogtak itt már 20 kilós harcsát, 15 kilós csukát, és 300 kg-os tokhalat (beluga) is. Ha valakinek sikerül ez a fogás és lefényképezteti vele magát, unokáinak a valóságról mesélhet. Ezt a horgászparadicsomot egyre inkább felfedezik a nyugat-európai országok is, és ennek elősegítésére az állam sokat költ új szállodák építésére az infrastruktúra fejlesztésére és a vendégek kényelmének biztosítására.

Valamennyi ajánlatunk árában benne foglaltatnak a következő szolgáltatások: találkozás a horgászterülethez legközelebbi közforgalmú repülőtéren, a földi közlekedési költségek, az engedélyek beszerzése, szállás, napi háromszori étkezés, (motor)csónak-használat és kíséret. Áraink a horgászás árát tartalmazzák az alapszolgáltatásokkal. A horgászterület megközelítése, a vízumdíj, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (BBP) külön fizetendő. A vízum beszerzését irodánk készséggel vállalja.

A Volga deltájában, vízen álló szálloda. Ár: 53 170 Ft/fő/nap.

Az ár tartalmazza:

  • transzfer Asztrahanyból
  • szállás teljes panzióval
  • napi horgászat kiserővel

Utazás: Repülővel menetrendszerinti járatával.

Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás szállodai szobákban.

Ellátás: A szállodában teljes panzió.

1. nap: Találkozás Ferihegy 2 terminálon  a gép indulásától függően. Menetidő Moszkvába 2 óra 35 perc. Igény szerint rövid informatív városnézés következik, melynek során érintik  a város legrégebbi emlékeit (a Vörös teret, a Kreml épületegyüttesét). Este transzfer autóbusszal a repülőtérre és továbbutazás Asztrahányba. A késő esti érkezés után  transzfer  a szállodába, mely a Volga deltában található.

2-7. nap: Horgászat naponta kétszer – reggel napkeltével és este napnyugtakor. Két horgász számára biztosítunk egy motorcsónakot kísérővel, aki segíti utasainkat  zsákmányuk felkutatásában és kifogásában. Az utolsó nap búcsúvacsorával köszönünk el  kalandjaink színhelyétől, majd visszautazunk Asztrahányba. Este transzfer a repülőtérre és utazás Moszkvába.

8. nap: Érkezés Moszkvába a délutáni órákban transzfer a repülőtérre, és hazautazás.

Részvételi díj: 225 000 Ft + repülőjegy, a repülőjegy ára (Budapest-Moszkva-Asztrahány-Moszkva-Budapest): kb. 98 000 Ft + 28 000 Ft reptéri illeték.

Az ár tartalmazza:

  • a szállást teljes ellátással,
  • a transzfereket,
  • a horgászengedélyt,
  • a motorcsónak használatát kísérővel.

A minimum létszám 6 fő.


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte