2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Vendégkönyv, vélemények

 


Szilveszter Moszkvában 2016.12.29

Tisztelt Utazási Iroda!

Tisztelt Bartos Szilvia!

 

Köszönetünket szeretnénk kifejezni Szilveszter Moszkvában elnevezésű útjuk miatt.

Rendkívül gazdag, tartalmas programunk volt, igen jó szervezésben.

Külön szeretnénk ezúton még egyszer hálánkat kifejezni Dr Jozhev Shnaydgen úrnak (Józsinak), aki kimagasló tudásával, közvetlenségével, humorával és szeretetével a csoportot kezelte, terelgette, tanította, vezette és óvta!!!

Élmény volt vele lenni, előadásait hallgatni, amelyek a látott élményeket is felülmúlták.

Nagyon nagy kincs birtokában vannak Önök személyében.

Boldog, eredményes Új esztendőt, sok sikert és jó egészséget kívánunk egész csapatuknak és személy szerint is mindenkinek!

Üdvözlettel

dr L Ágnes és dr N Ferenc


Üzbegisztán-Türkmenisztán 2016.10.05

A szállodák megfelelő minőségűek és tiszták voltak. Az alkalmankénti gyengébb víznyomást elviseltük. A sállodákban a reggelit kaptuk, Taskenttől távolodva kisebbedő választékkal,de ez szerintem problémát ne okozott. A vacsorákat városi éttermekben fogyasztottuk el, jó minőségben és a hazaihoz nagyon hasonlító ízekben.
Meglepően jók voltak a buszaink és a terepjáróink. Az utakról ez már nem mondható el. A sofőrjeink nagy munkát végeztek.
Nagyon tetszettek a tágas terek és utcák, irányonként 3-4 sávval.
A múzeumok jó színvonalúak és szépek.
A műemlékek legtöbbje felújítva, jól karbantartott állapotban vannak

 

B.J.

 

 

 


 

 

Üzbegisztán-Türkmenisztán 2016.10.05

Térben, időben, érzelmekben nagy utazás volt.Érdekes,különleges, elgondolkodtató. Párthusoktól Vámbéry Árminon át máig.Örülök, hogy részesei lehettünk.
Idegenvezetőnk, Gőgös Norbert felkészültsége, tájékozottsága,emberi hozzáállása kiváló. Ugyanez mondható el az üzbég és a türkmén kollégáiról is.
Jól szervezett út! Köszönjük.

K.J.

 


 

Kedves Guzel!

 

Szeretném megköszönni a segítségét, a krími túránk remekül sikerült, jól éreztük magunkat, egy békés és alapvetően barátságos nemzettel találkoztunk és természetesen sok szépet láttunk.

Ilyenkor mindig szomorú vagyok, hogy az emberekben egy hamis, negatív Oroszország kép él különösen a Krimi Köztársaság tekintetében, mi a lehetőségeink szerint igyekszünk ezt majd megváltoztatni és bíztatni az embereket, hogy keressék fel ezt a turistaparadicsomot!

 

Mégegyszer köszönettel:

SzL


 

Szentpétervár-Moszkva hajó út, 2016 Június

Az út véleményem szerint jó volt. A program és a hajó komfortja megfelelt a várakozásainknak, mivel az előzetes útleírás pontos volt. Az ételek a hajón kimagaslóan jók voltak. És nem csak jók, hanem szépen is voltak tálalva. Az út végén már fényképeztük is az asztalokat.

Sz. Judit


 

 

Kazany-Moszkva körút, 2016 Május

Nagyon jól éreztük magunkat a Kazany – Moszkvai út során. A szállás és az ellátás tökéletes volt. Az ottani idegenforgalmi hivatal munkatársai nagy szeretettel fogadtak minket már a kazanyi repülőtéren este, ami nagyon kellemes meglepetés volt.

B.J. Józsefné


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 Június

A Szentpétervár-Moszkva utazásunk nagyon jól sikerült. Igazán elégedettek voltunk a szervezéssel, szállásokkal. A választott programok nagyon jók voltak. Az idegenvezetők nagyon jól képzettek, kedvesek, figyelmesek voltak, és mindenkor az utasok kedvére jártak.
Nagyon jól éreztük magunkat, minden a megfelelő helyén volt.

S. István


 

 

Szentpétervár gazdagon, 2016 Július

Tegnap jöttem haza a "Szentpétervár gazdagon" elnevezésű társas útról. A program valóban nagyon gazdag és csodálatos volt. A profi szervezést erősítette Dasa, a helyi idegenvezetőnk, aki kedvességével, kulturáltságával, alapos helyismeretével és történelem tudásával felejthetetlenné tette az utazást. Ilyen idegenvezetőt kívánunk mindenkinek! Haboztunk, hogy az 5 vagy a 8 napos utat válasszuk-e és utólag is örülünk, hogy a 8 napos mellett döntöttünk. Megérte!

V. K. Anna


 

 

 

Mongólia és a Bajkál-tó, 2016 Július

52 országban jártam, felét utazási iroda szervezte. Egyszer voltam tökéletesen szervezésben külföldön. Ez a mostani szervezés, tervezés, kivitelezés a profizmus csúcsa. Az iroda hozzáállása az alacsony létszámhoz, a magyar idegenvezető ( Ákos) jól felépített program-bonyolítása, a helyi vezető rutinja , gyors problémamegoldó képessége, a gépkocsivezetők bravúros vezetése CSODÁLATOS.
Ákos maga egy csoda, a tudása, a hozzáállása az utasok különböző bogaraihoz lenyűgözően könnyed és hatásos. Ő maga egy úti élmény.
Csoda út volt, csoda szervezéssel és csoda lebonyolítással. Köszönjük.

U.Gyula


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 június

Az úton minden rendben volt. Jól éreztük magunkat és az idegenvezetők munkája kiváló volt.

D. András


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 június

Összességében kedvező benyomásokkal jöttünk haza a Szentpétervár-Moszkva körútról. Az utazást másnak is merjük ajánlani. A program és az idegenvezetők nagyon jók, nagy tudásúak, segítőkészek.

Sz. Tibor


 

 

Észak Velencéje: Szentpétervár, 2016 július

Nekünk a szentpétervári út nagyon tetszett, elégedettek vagyunk a szervezéssel! Az egész kirándulás nagyon jó volt, sok gazdag élménnyel jöttünk haza! Mi csak jót mondhatunk az 1000 út utazási irodára, ajánlani merem!!!

G. Vladimir


 

 

Észak Velencéje: Szentpétervár, 2016 június

A város gyönyörű.  Nekem nagyon tetszett az egész utazás, már régen szerettem volna megnézni Szentpétervárt. A kis idegenvezető hölgy fantasztikusan fel volt készülve, a lehető legtöbbet elmesélt a városról és a történelméről, sokszor ismételve a helyeket, ahol járunk, hogy jól kiismerjük magunkat a városban. Az Ermitázsban a vezetése pedig egy csoda volt, szájtátva hallgatta a csoport.

R. Istvánné


 

 

Szentpétervár- Moszkva, 2016 július

Én nagyon elégedett voltam az idegenvezetőkkel. Én azt tapasztaltam, hogy mindent igyekeztek megmutatni. És ezt szívvel és lélekkel tették. Nagyon szép út volt. Remekül lebonyolították.

N.D. Katalin


 

 

Szentpétervár gazdagon, 2016 június

Élmény volt az út. Elégedettek vagyunk, a program jól valósult meg. Az idegenvezetéssel is elégedettek vagyunk, hihetetlen mennyiségű információt kaptunk, ami a hölgy felkészültségéről tett tanúbizonyságot.

D.A.I.


 

 

Szentpétervár Gazdagon, 2016 július

Másodmagammal részt vettem a Szentpétervár gazdagon elnevezésű oroszországi útjukon, amely nagyon kellemes élmény volt mindkettőnknek. Különösen szeretném kiemelni idegenvezetőnk, Karlova Mónika tevékenységét, aki messze többet teljesített, mint ami a kötelessége lett volna. Kedvessége, figyelmessége, segítőkészsége, gyönyörű magyar nyelvtudása, széles körű tárgyi ismerete nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy még emlékezetesebb maradjon az út. Összességében egy nagyon élménydús utunk volt, amit ezúton szeretnénk megköszönni, és az irodát feltétlenül ajánlani fogjuk másoknak is.

F.V. Judit


 

 

Észak Velencéje: Szentpétervár, 2016 július

Fantasztikusan éreztük magunkat, felejthetetlen pár nap volt. A szervezés profi volt, köszönjük. Galina volt az idegenvezetőnk, nagyon szerettük részletes beszámolóit, akárhol is jártunk.
Én már most visszamennék, Szentpétervár egy csoda, ahol él a történelem.

A. Kata


 

 

Észak Velencéje: Szentpétervár, 2016 július

Kitűnően éreztük magunkat, a programok nagyszerűen voltak felépítve, amelyhez az idegenvezetők temérdek információval járultak hozzá. Ár- érték arányban tökéletes út volt.  Az idegenvezetés jobb nem is lehetett volna, melyhez párosult még a nagyszerű buszvezetés.  Barátainknak valamint ismerőseinknek nyugodt lelkiismerettel merjük ajánlani az Önök irodáját.

A. Márta


 

 

Észak Velencéje: Szentpétervár, 2016 július

Csak dicséretet tudok mondani, minden percre pontosan, rendben lezajlott.
Az idegenvezetők (Ludmilla, Galina) nagyon felkészültek és készségesek voltak.
Főleg Ludmilla volt egészen kiemelkedő. A szálloda is rendben volt, az időjárásunk is szerencsésen alakult.
Szóval mi nagyon meg voltunk elégedve az úttal.

L. Cecília


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 július

 

Nagyon elkápráztatott minket a látvány, és a nyugati színvonal.

A Szentpétervári idegenvezetőnk, Mónika egy végtelenül kedves, szerény, nagyon felkészült hölgy, rengeteg információval rendelkezik, amit érthető módon tud átadni ( nekünk) az odalátogató turistáknak.

A szállodákkal is teljesen rendben volt minden.

Reméljük fogunk még ezzel az irodával utazni!

 

P. Józsefné


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 július

A Szentpétervár - Moszkva utazásra meghirdetett program az elvárható pontosság/minőség szerint zajlott le, amit ezúton köszönünk. A szállás/ellátás/utazás megfelelt az ígért/befizetett színvonalnak.
Kimagasló minőségként értékeltük a szentpétervári idegenvezető (Karlova Monika) teljesítményét, a szakmai felkészültséget, tárgyi tudást, előadói készséget és idegenvezetői hozzáértést illetően. Összehasonlítva korábbi körutazásaink idegenvezetőivel szerte a nagyvilágban, nálunk első helyezést ért el!
Oroszhonban történt első utazásunk és az ottani idegenvezetések (Szentpétervár, Moszkva) nagyban hozzájárultak a mai orosz valóság pontosabb megismeréséhez/megértéséhez és a korábbi (mások és a média által sugallt) sztereotípiák felszámolásához.
Összegzésképpen: szolgáltatásukkal meg voltunk elégedve, máskor is igénybe vesszük (ha utazási célunk és az önök kínálata egybevág), és másoknak is ajánlani fogjuk.

N. Á. Károly és N. Á. Károlyné


 

 

Észak Velencéje: Szentpétervár, 2016 július

Július elején a fiammal részt vettünk a szentpétervári utazáson. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás kényelmes volt, bőséges reggelivel.
Ludmilla idegenvezető nagyon alapos, precíz, kedves hölgy. A néhány rendszeresen elkéső, rendetlen utastársunkkal is türelmes volt. A szervezőknek ismételten szeretném megköszönni az utazás körüli munkáját és fáradozásait

B. Sándor


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 június

17 éves korom óta álmodtam erről az útról.
A buszról leszállva azonnal teljességgel otthon érzetem magam az utcákon, az éttermekben, az emberek közt. Hatalmas élmény volt, hogy 1 éve gyarapodó orosz tudásom használhatónak bizonyult, és bárkivel találkoztam bárhol, segített nyelvet tanulni. Mindarról nem is beszélve, hogy életem első repülő-útja is megtörtént…
Várakozásomon felüli volt az elhelyezés, Péterváron minden tekintetben, Moszkvában a szálloda mega-giga mérete ami nyomasztó volt, de mindkét helyszínen a higiéniai körülmények, az étel (minőség, választék, kiszolgálás) számomra várakozáson felülinek bizonyult.
A program (bár nem jelentkeztünk jó néhányra) jól átgondolt, strukturált volt.
Az idegenvezetés professzionális, nemcsak az információ mennyisége, átgondoltsága, hanem az átadás módja: valahogy becsempészték a fejünkbe.
Ezen túl az idegenvezetők személyisége, viszonyulása is sokszínű, közvetlen. A kitartó, következetes kedvesség, személyesség, melegség Mónikától Péterváron; Ljuba csivitelő derűje, humora, energiája, nagyban hozzájárult a biztonságérzetünk stabilitásához. Moszkvában József a történelmi, kultúrtörténeti, valláspolitikai hagyományokat élően ötvözte a modern kor aktuális kérdéseivel. Határozott fellépése, humora "rámenőssége" nélkül nehézkes lett volna akár csak tömegközlekedni is... Endre volt viszont az az idegenvezető, akit tátott szájjal hallgattunk. Elképesztő tudású! Ami még értékesebbé tette: interaktívvá tette a tárlatvezetést, egyik utastársunk tudását aktivizálta, tette közkinccsé. Mindegyik idegenvezetőnk nemcsak a tárlatvezetés terén, hanem MINDEN praktikus, személyes kérdésben toppon volt, egyszer hallottam egyikük szájából, hogy "sajnos ebben nem tudok a segítségére lenni", majd egy óra múlva megoldotta a kérdést. Bármivel fordultunk oda- készségesen segítettek. Emberileg közvetlenek, pontosan annyira voltak személyesek, amennyire kell.

L. A. Eszter


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 Augusztus

Az egész úton nagyon jól éreztük magunkat, mindennel elégedettek vagyunk. A szentpétervári idegenvezetőnk, Ljuba nagyon kedves és kiválóan felkészült. Véleményünk szerint minden téren elismerésre méltó tudással rendelkezik, amit kedvesen, érthetően ad át a vendégeknek.
A moszkvai idegenvezetőnk (József) is kiválóan felkészült, és remekül, határozottan irányította a csoportot.
Úgy gondolom, hogy tapasztalataink alapján a jövőben is Önöket fogjuk választani, ha utazunk.

G. R. Gabriella


 

 

Transzszibériai vasút, 2016 augusztus

Az út során nagyon jól éreztük magunkat, azt kaptuk amire számítottunk.
Felejthetetlen élményeket, és egy kiváló idegenvezetőt Bakos Zita személyében.
Mi már feleségemmel nem először utaztunk az Önök szervezésében, korábbi utunkról is hasonlóan jó a véleményünk.

R. Tibor és felesége
 

Transzszibériai vasút, 2016 augusztus

Először is az út, a program többet adott, mint amit vártam. Nagyon felkészült volt a vezetőnk (Zita). Sok-sok meglepetés volt, például az első osztályú elhelyezés a vonaton. Harmadik utam Oroszországban, ebből kettő alkalommal az Önök szervezésében, így lassan értem az ottani szocializációs közeget. Jól éreztük magunkat. Köszönjük.
Ja igen, Szilvia vele öröm együtt dolgozni.

R. László


 

 

Szentpétervár, 2016 augusztus

Csak elismeréssel tudok szólni, csodás volt a program, nagyszerű volt a szervezés. 3 nap alatt sok gyönyörű élményben volt részünk. Külön köszönet az idegenvezetőnk, Ludmilla lelkiismeretes, lelkes munkájáért! A szállás,étkezés szintén nagyon megfelelt.
Köszönet az utazási iroda minden munkatársának a segítőkészségükért, a nagyszerű szervezésért!

Sz. Éva


 

 

Az Aranygyűrű városai, 2016 augusztus

Utunk remekül sikerült. Nem csak a látnivalók voltak lenyűgözőek és az időjárás igen szerencsés, de a szervezés is tökéletes volt. Minden az előzetes leírás szerint ment, nem voltak holtidők. A szállodák és az ellátás is jók voltak.
Külön szeretnénk megemlékezni idegenvezetőnkről, Nyebolszin Andrejről, aki hallatlan lelkesedéssel igyekezett a műemlékek látogatása és a hosszú buszozás során minél többet (rengeteget) átadni hallatlanul nagy tudásából. Mindezt remek hangulatban, segítőkészen, rugalmasan. Csak a legjobbakat mondhatjuk róla.
A Tretyakov galériába egy magyarul igen jól beszélő orosz hölgy vitt el minket. Nem csak kiváló idegenvezető volt, hanem kiváló művészet-történész is.
Köszönjük az 1000 Út irodának, hogy ilyen remek élményben részesítettek minket.

Dr. G. Sándor és Felesége


 

 

Észak Velencéje: Szentpétervár, 2016 július

Az iroda szervezése profi, az idegenvezetők felkészültsége kitűnő, személyiségük is teljesen alkalmas a munka elvégzésére. Kommunikációjuk is jó volt egymás között, tehát szervezettség volt tapasztalható az 5 nap alatt. Empatikus készséget mutattak, ha személyes segítségre volt esetleg szükség.

J. Ibolya


 

 

Az aranygyűrű városai, 2016 augusztus

Nagyon jól éreztük magunkat a Párommal.
Feledhetetlen út volt. Mindennel meg voltunk elégedve.
Amit külön kiemelendőnek és fontosnak tartunk elmondani, Andrej Nyebolszin Barátunk, példaértékű munkája, szórakoztató, sosem unalmas vezetése volt.
Remek, külhonban élő Honfitársat ismerünk meg benne, akire szívesen és szeretettel gondolunk vissza.

K. Zsuzsa


 Szentpétervár-Moszkva hajóút, 2016 augusztus

Mi, a férjem és én nagyon jól éreztük magunkat.
Jól utaztunk repülőn, hajón egyaránt. Az átszállásnál Moszkvában örömmel fogadtuk a jó modorú, talpraesett fiatal Aeroflot alkalmazottat, aki kimentett bennünket az útlevél ellenőrzésnél a számlálhatatlan és ijesztő nagyságú tömegből és rövid úton, kevésbé frekventált helyen juttatott át minket.
A hajó ebben a kategóriában minden kritikát kibír (kapitány, kabin, tisztaság, programszervezés, személyzet)
A programok (orosz óra, zenés műsorok, teadélután, orosz néptánc és népdal tanulás és vetélkedő kellemesen törték meg az esetleg monoton utazást). Egyébként a hajó útvonala is gyönyörű tájakon halad, vízivilág, erdőségek, eldugott kis települések, ősi templomok gyönyörködtetik a szemet. Nagyon élveztük a kiszállásokat és a parti látnivalókat, a jaroszlavi városházi látogatás nagyon kedves és szellemes volt.
A koszt ízletes, megfelelő hőmérsékletű, bőséges és válaszható volt, mindenki találhatott igényének megfelelő ételt. A pincérek udvariasak, "jo etvagyat" kívántak. Külön örültünk a kávé-tea önkiszolgáló asztalnak.
A zenei szolgáltatás kitűnő volt, Vaszilij a tangóharmonikás és zongorista, valamint a másik Vaszilij a balalajkás, az amatőr, de bravúros balalajkás szívvel-lélekkel játszottak. Külön megemlíteném a szólóénekes művésznőt, aki sok kellemes percet szerzett a vendégeknek.
A moszkvai folklór est fergeteges volt, nagyon látványos, művészileg aprólékosan kidolgozott, nagy kár lett volna kihagyni.
Mind Pétervárott, mind Moszkvában a hajótól egyszerűen el lehetett jutni a városba, akár nyelvtudás nélkül is. (ettől itthon az indulás előtt tartottunk, de sokkal egyszerűbb, mint az ember gondolná.
Dása, az idegenvezető, bájos kiejtésű, kedves, szolgálatkész, jól felkészült. Vidámságot teremtő, jó konfliktuskezelő, fiatal hölgy. Köszönjük ezúton is munkáját.

Ny. Károlyné


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 Augusztus

Nagyon jól éreztük magunkat. A szervezés és az idegenvezetés tökéletes volt.
Külön kiemelném Mónika hozzáállását és felkészültségét.
A szállások jó helyen voltak, tiszták és kényelmesek.

Sz. Tünde


 

 

Szentpétervár-Moszkva, 2016 Augusztus

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Kiválóak voltak az idegenvezetők.
Mónika a finomságával, József a határozottságával, a tudásával széppé tette az utat.
Mindhármunk nevében szeretném megköszönni az irodának a kiváló szervezést.

V.Klára


 

 

Moszkva, 2016 Augusztus

Az Önök szervezésében részt vettünk 2016.08.20.-23. között moszkvai városlátgatáson.
Szeretném megköszönni a tökéletes szervezést, idegenvezetést, szállást. Szóval minden tökéletes volt, nagyon elégedettek voltunk. Ajánlani fogjuk Önöket másoknak is.

P.Z. Attila


 

Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Kedves Kollégák!

Perui utazásunk hatalmas élmény volt.

Profi volt a szervezés, zökkenőmentesek voltak a programok, s külön kiemelném a két idegenvezető Javier és Csió munkáját.

Nekik is köszönhető, hogy a csoportunk szinte az elejétől zökkenőmentesen alkalmazkodott egymáshoz. Úgy gondoljuk, hogy az út előtti tájékoztató és ismerkedés sokat segített az út előkészítésében (lehetne más esetben is alkalmazni ilyen utak esetében).

A csatoltan küldök egy csoportképet, mely  a Machu-Picchun készült. Köszönettel, Tibor


 

Az aranygyűrű városai, Moszkva és környéke, 2016. augusztus 15.

Kedves Szilvia!

Az Arany Gyűrű csodálatos volt. Andrej a szállodába vezető úton a csoportnak sok érdekes információt adott az egykori szovjet, majd a jelcini időszak és a mai Oroszország, illetve Moszkva állapotáról. Sok érdekes dolgot tudtunk meg.

Szerdán nagyon nagy élmény volt, amikor a Vlagyimir felé vezető úton megálltunk az erdei étteremnél, és sóval, kenyérrel fogadtak orosz szokás szerint. A program többi része is szépen, gördülékenyen zajlott, számtalan szebbnél szebb templomot, kolostort láttunk, mindenhol kifogástalan idegenvezetéssel. Különleges élményeim közé tartozik az orosz mezőn való igencsak hosszú séta a Bogoljubovoi kolostorba. Akkora élmény volt a háborítatlan orosz mezőn járni! Kosztromában este sétálni a Volga partján felejthetetlen élmény volt! Valamennyi szálloda kifogástalan, tiszta volt. Kosztromában egy kis „ékszerdobozban” szálltunk meg, közel a Volgához. Ilyen tüneményes szállodát keveset láttam. A teljes ellátási napokon az étkezések igazán finomak, bőségesek voltak. (előétel, leves, főétel, sütemény, víz). Kosztromában halat adtak vacsorára, amit én nem eszem meg. 1 percen belül hárman is jöttek a felszolgálók, hogy ezt nem tudhatták, és hogyha hoznak csirkét, jó lesz-e. Így két hatalmas csirkecombot kaptam. Ez a kedves figyelmességük is nagyon jól esett. Rosztovból elindulva, a buszvezető kérésünkre megállt egy orosz faluban, így egy picit láttunk a falusi életből, láthattuk a szépen festett faházakat. És egész úton az a sok csodás fenyőerdő!

Andrejről: nagyon nagy tudású, történelemben, egyháztörténetben egyaránt jártas. Maximális segítőkészség, teljes jóindulat jellemezte minden mondatát, mozdulatát. Nagyon jó idegenvezető. Érdeklődő csoport volt, sok mindent kérdeztek/kérdeztünk tőle, és még a „legvadabb” kérdésekre is tudott válaszolni.

Jó ötlet volt a körutazáson a „füles”, Andrej a mikrofonba beszélt, és mindannyian egyformán hallottuk a mondandóit.

Nagyon jó társaság is jött össze ezen a úton, augusztus 20-át is megünnepeltük, egyik utastársunk hozott egy üveg vodkát, amivel mindenkit megkínált, és elénekeltük a himnuszt.

Nagyon örülök, hogy részt tudtam venni ezen az úton, Andrej személyében szinte egy jó barátot ismertem meg.

Egy régi törzsutasuk: Cs. Margit


 

Transzszibériai vasút és a Bajkál-tó, 2016. június 15-26.

Kedves Guzel!

Az Én véleményem és tapasztalatom: Összességében az úttal, az idegenvezetéssel, a szállodai ellátással nagyon meg voltam elégedve. Az út Örök élmény marad. Az útra nagyon is fel kell készülni fizikálisan és mentálisan egyaránt. Ez a szó szoros értelmében „kalandtúra”. Amit kiadtatok tájékoztatót, azt csak kiegészíteni tudom, nagyon klasszul össze van állítva, nagyon sok fontos dologra felhívja a figyelmet. Gratulálok Guzel!

Fontos még, hogy állomásoknál fél órával előtte, és utána zárják a wc-t nem lehet használni. Iható forró és hidegvíz van a vonaton, nem szükséges ásványvizeteket cipelni. Ugyanez vonatkozik a szállodai tartózkodásra is. A színházkedvelőknek van lehetőség több városban is az előadásokat megnézni.  Köszönjük még egyszer: K.K.


 

Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Kedves László!

A perui út tényleg csodálatos volt. Régi álmunk vált ezzel valóra. Elképesztő, hogy milyen helyeket jártunk be. Nagyon tetszett az út felépítése, ahogy napról napra egyre több csodát és dolgot ismerhettünk meg az inkákról és az ott élő indiánokról, egyre jobban belemélyedhettünk a kultúrájukba és az utolsó napon „megérkeztünk” Machu Picchuhoz. Az idegenvezetőink is csodálatosak voltak. Fölösleges volt útikönyveket vinni, Javier és Csió teljesen más szemszögből mutattak be nekünk mindent. És pont ez volt benne a jó, hogy megértettük a lényegét ennek a kultúrának. A társaság nagyon kellemes volt, már az út elejétől egy csapattá kovácsolódtunk. Mindenkinek voltak rossz napjai (hasmenés, magaslati betegség) de rögtön jött is a segítség. A szállás mindenhol csodálatos volt, a buszok, amikkel közlekedtünk különbek, mint itthon. J Egy dolgot sajnálok csak, hogy nem vásároltunk még több dolgot! J  Úgy gondolom egy utazásnak pont ilyennek kell lennie. Bármikor visszamennénk! 2500 képet készítettünk, hamarosan küldök párat, ha sikerül választani. Köszönjük ezt a feledhetetlen utazást és minden jót kívánunk! Melinda és Ádám


 

Moszkva egyénileg, 2016. július

Kedves Péter!

Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és a pontos szervezést, amit Öntől kaptam! A nyaralásom minden perce csodásan sikerült! Bízom benne, hogy a közeljövőben még egyeztetek Önnel nyaralást!

További szép nyarat kívánok Önnek is! Üdvözlettel és köszönettel: F. Veronika


 

Mongólia és a Bajkál-tó, 2016. július

A Bajkál rész idegenvezetője, Ákos, nagyon segítőkész, kedves és felkészült. A szervezés is teljesen rendben zajlott. A csoport minden tagja együttműködő és alkalmazkodó volt. Jól éreztem magam. Köszönöm. A.L.


 

A aranykupolák városa, Moszkva, 2016. július

Ami a mi A.-val közös moszkvai tartózkodásunkat illeti, köszönettel tartozom Önöknek a szervezésért. A szálloda jó volt, a repülőtéren vártak és a transzferek is rendben lezajlottak. A söfőrök és az autók is jók voltak. A színházjegyeket megkaptuk. Összességében jól éreztem magam és biztos visszamegyek még Oroszországba. Üdvözlettel, M.


 

Azerbajdzsán egyénileg, 2016. július

Kedves Eszter,

Nem hiszi el, de pont most gondoltam Önre és Önökre hogy írok egy mailt. Eszter megelőzött a kérdéssel, de sebaj.

Szeretném megköszönni Önnek és az irodának  a szervezésben nyújtott segítséget. Minden nagyon rendben volt és az egész család elégedett volt az utazással és a körülményekkel. Biztos vagyok benne, hogy Azerbajdzsán néhány éven belül egy divatos célpont lesz, mert rengeteg érdekes dolog és látnivaló található Bakuban és a vidéken is. Baku, amiről konkrétabb véleményt tudok mondani nagyon  biztonságos, soha nem éreztük kellemetlenül, vagy veszélyben magunkat, pedig saját magunk is jártuk a várost, nem csak a guide-dal együtt. Tiszta, nincsenek koldusok, kéregetők, vagy rámenős leszólítások. Kicsit olcsóbb az árszínvonala, mint Magyarországé.

Az idegenvezető csúcs volt: kellemes stílusú, nem harsány, de szívesen beszélő ember, akivel bármiről lehetett beszélgetni. Tudott rögtönözni, ha úgy adódott és mindig a mi érdekünkben. Volt, hogy késve érkeztünk vissza a programról, de annak ellenére, hogy esküvőn vett részt aznap este, nem siettetett, nem hisztizett, akkor is a mi érdekeinket tartotta szem előtt. Nagyon sok információt kaptunk tőle, bárcsak minden guide hasonló lenne. Az általa vezetett kisbusz is új, kényelmes, tiszta és jól légkondicionált volt. Ezzel is elégedett voltam. Kérem, tolmácsolják köszönetemet a partnerirodának is, mert minden gördülékenyen ment, pontosan, ahogy megegyeztünk Önnel, pontosan, ahogy elvártuk, vagy  még jobban ;-). A vouchert megmutatva minden ment a maga útján.

Mindkét szállodával meg voltunk elégedve, kivéve azt, hogy az utolsó estén a Ramadában hiába beszéltem meg nagyon szépen és konkrétan, hogy a másnap kora reggeli (3.30induláshoz készítsenek hideg csomagot, teljesen elfelejtették, és a reptéren meg nem volt nyitva semmi. Maradt az éhezés hazáig. Ez – különösen a gyerekek miatt is – nagyon zavaró volt.

Nagyon köszönök mindent, szuper volt, legközelebb is Önökkel szeretnék utazni és hasonló jó élményekben és szervezésben reménykedek;-)

Üdv,  P. Tamás


 

Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Kedves László,

A Perui utunk szerintem nagyon jól sikerült.

A program érdekes, változatos volt és az idegenvezetéssel én nagyon meg vagyok elégedve. Javier tudása, Rocio gondoskodása, segítőkészsége minden esetben kitűnő volt. Megismerhettük rajtuk keresztül az ottaniak történelmét, gondolkodásmódját, legendáikat és úgy érzem autentikusabban tudtuk az élményeket átélni, mivel igazi perui lélekkel kalauzoltak végig az utazás alatt. A csoport is jó volt, kellemes, összetartó.

Szívesen küldök fényképeket is a jövő héten. Most indulok épp nyaralni.

Üdvözlettel, K. Mária


Észak Velencéje Szentpétervár 5*, 2016. július

Tisztelt Gorszkij Úr,

Tegnap érkeztem szentpétervári útjukról. A szervezés jó volt, a programok helyesen megválasztottak és az ötcsillagos Emerald-hotel sem okozott csalódást. Tapasztalt utazóként külön megbecsülésemet fejezem ki helyi idegenvezetőjüknek Galinának, nagy műveltségéért, választékos nyelvtudásáért, teljesítményéért. Adok arra, hogy ha megdicsérek valakit, az el is jusson a címzetthez. Ezért kérem Irodavezető Urat, tájékoztasson majd, hogy ez az elismerés  ténylegesen kifejezésre jutott.

Tisztelettel, Dr R. Péter


Endrei Judit, Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy ebben az évben eljutottam Peruba.

Már nem is emlékszem pontosan, de talán egy iskolai földrajzkönyv lapjain pillantottam meg először – ráadásul fekete-fehérben – a Machu Picchu hegytetőn megbúvó romjait. Azóta megszámlálhatatlanul sok fotót, filmet láttam az inka városról, sokat olvastam róla, de valahogy mindig elérhetetlennek tűnt számomra, hiába szerepelt ott a bakancslistám elején. Időről időre visszatértem hozzá, de útra nem keltem. Idén nyáron, az 1000 út utazási irodának köszönhetően megvalósult ez a nagy álmom, végre ott sétálhattam a romok között, megérinthettem a sok ezer ember keze munkáját, energiáját őrző ősi köveket. És szívtam magamba az élményt, hogy örökre velem maradjon.

Az egész utazás felülmúlta a várakozásomat, sokkal többet kaptam, mint amire felkészültem, mint amit elképzeltem. A majdnem két hétbe annyi látnivaló, információ, élmény, tapasztalat, íz, illat sűrűsödött bele, ami a szívemet, lelkemet, szellememet teljesen magával ragadta.

Ezt az utazást még különlegesebbé tette a két idegenvezető, Javier és Csio személye. Nehezen írom le az „idegen” szót, hiszen az első pillanattól kezdve nagyon baráti, nagyon emberi volt a kapcsolat közöttünk. Mindketten Peruban születtek, nagy empátiával, törődéssel fordultak felénk, ráadásul szeretettel és szenvedéllyel ismertettek meg minket hazájukkal, a történelmükkel, az ott élő emberekkel. Helyismeretüknek köszönhetően olyan helyekre is elvittek, olyan ismereteket is megosztottak velünk, amit mástól nem biztos, hogy megkaptunk volna.

Teljes szívemből kívánom, ha a Machu Pichura vágynak, mielőbb valósuljon meg az álmuk.

Endrei Judit


 

Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Tisztelt Varga László Úr!

Az Önök utazási irodájának szervezésében töltöttünk 2016.07.02-től 2 hetet Peruban.

Ez úton is szeretném megköszönni a profi szervezést, valamint külön kiemelve a két idegenvezető Csió és Javier  kedvességét, s odaadó munkáját. Nélkülük nem lett volna ilyen jó ez a 2 hét.

Köszönettel: Hné K. Marietta és H. Tibor


 

Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Kedves László!

A perui utunk csodálatos volt - mind a szervezés, mind a program

(látnivalók) kifogástalan volt (sajnos múlt időben). Javier és Chio mindent megtettek, hogy a csoport jól érezze magát - külön köszönet érte!

Üdvözlettel, F. Mária


 

Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Kedves László!

Mint nagy utazó, kellemes elégedettséget érzek a perui utazással kapcsolatban, gazdag programon vehettem részt. A továbbiakban is érdeklődök útjaik iránt, lehetséges, hogy hamarosan már hall is felőlem. Üdv: Sz. Gy.


 

Az inkák nyomában, Peru kulturális kincsei, 2016. július

Kedves László!

Jól éreztük magunkat, sok élménnyel gazdagodtunk. Szép helyeken jártunk, az idegenvezetők kedvesek és segítőkészek voltak. A csoport is összekovácsolódott a végére. Peru nagyon szép és változatos ország, a programok jók voltak. A szállások minősége megfelelő volt, bár éjszaka volt, ahol fáztunk. A buszok kényelmesek voltak. A nagy időeltolódás miatt nehezen tudtunk átállni a helyi időre, nehezen tudtunk este elaludni és többször felébredtünk éjszaka, ezért sokszor fáradtak voltunk. A magaslat többé-kevésbé mindenkit megviselt, de az idegenvezetők elláttak tanácsokkal. A fentiek ellenére csodálatos utazás volt.

Üdvözlettel, M. Erika és P. József


 

2016. június 26. Szentpétervár-Moszkva hajóút

Tisztelt Bartos Szilvia!

Ez úton is szeretném megköszönni minden nekem szentelt segítségét, és türelmét! A Szent-Pétervár – Moszkva hajóút során csodálatos dolgokat láttam, életre szóló élményekkel volt lehetőségem gazdagodni.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm Önnek és az 1000 Út Utazási Iroda többi munkatársának!

Maradok tisztelettel: B. Imre


 

Transzszibériai vasút és a Bajkál-tó, 2016. június 15-26.

1. MI NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT, Miczek Gyuri remekül elvezette a társaságot, fordította a helyi vezetőket, és sok mindent hozzátett még földrajzilag, amire mi igényt tartottunk, de az idvezek nem mindig tudnak.

2. A helyi id.vezek általában jók voltak, kiemelném: Ibolya Moszkvában, akinek külön erénye, h magyarul beszél, rengeteg mindent mesélt és fáradhatatlan (még a forgalmat is megállította, h át tudjunk jutni az úton. A kazani Marcel is nagyon jó és barátságos volt, a krasznojarszki Olga és végül az irkutszki Galina szintén remekeltek.

3. Ha valami apró fennakadás volt, remekül oldották meg, pl: Kazanban lerobbant a busz, de néhány perc alatt sikerült új buszt szerezni, cserébe felajánlották, h a hátralévő időben használhatjuk a buszt; bár nem kértük, de az mindig fontos, ha probléma adódik, akkor próbálni kell kompenzálni valamivel.

4. Nagyon jó volt, h 2 helyen is sikerült opera, balett és folklór programot szervezni estére.

5. Az út csúcspontja Irkutszk+Lisztvjanka volt a Bajkállal. Mind a 4 program jó volt, szervezésileg is rendben volt és maradt az utolsó nap du szabadidő is. Este búcsúvacsorát is szerveztünk a Sámán étteremben.

Köszönettel: V.Ildikó


 

Hawaii, a Csendes-óceán trópusi gyöngyszemei, 2015 december

Kedves Bartos Szilvia!

A Hawaii körutazás, úgy szervezésben, mint idegenvezetésben professzionális volt. Egyetlen hibája a hazafelé való repülőút, amely túl hosszúra sikeredett. Ez az utazás fizikai megpróbáltatást jelentett, ami csökkenti az amúgy csak szuperlatívuszokban értékelhető utat.

Köszönjük a szervezést, Norbinak külön a mindenre kiterjedő 6 csillagos idegenvezetést és bus vezetést.

K. D.& A.


 

Hawaii, a Csendes-óceán trópusi gyöngyszemei, 2015 december

Kedves Szilvia!

Nagyon sok szép dolgot láttunk, de érződött, hogy ez volt az első út ide.

Apróbb dolgok ellenére nagyon jól éreztük magunkat, reméljük jövőre is összejön egy szép út.

B. É.

 


 

A Balti-tenger kincsei, 2016. május 10.

Tisztelt 1000 Út, kedves Bartos Szilvia!

Szerencsésen megérkeztünk a Baltikumi körútról és szeretnénk maximális elégedettségünket és dicséretünket kifejezni.

Gazdag, jól szervezett program volt, sok látnivalóval és jókedvűen teljesítettük az ehhez szükséges gyalogos kilométereket is.

Az idegenvezető, Kaiser Mihály (nekünk most már Misi), sokrétű történelmi és földrajzi tudását nagyon jól adta át, emberileg is kiváló volt, teljesen megnyerte szimpátiánkat.

Köszönjük szépen! Üdvözlettel: I. Lajos és K. Borbála


A Balti-tenger kincsei, 2016. május 10.

 

Kedves Bartos Szilvia,

Nagyon szép útban, profi vezetésben (Kaiser Mihály - nomen est omen, katonás határozottság) volt részünk. Koszt, kvártély, időjárás kényeztetett. A legyalogolt távolságot tekintve úgy véltem, elcserélt úton vagyok, ez maga az El Camino. (Ennek dacára, semmi fogyás - még az is lehet, hogy a sok finom sör volt az oka.) Csatolok pár képet.  Köszönettel és üdvözlettel, S. Zoltán és Judit


VIP csoport magángépes utazása, 2016. május

 

Tisztelt 1000 Út Utazási Iroda!

Tisztelt Vezetőség!

Kedves Guzel!

Ezúton szeretném megköszönni a munkájukat. Külön szeretném megköszönni Guzelnek a segítségét és a kedvességét, a lehetetlent is megpróbálta elintézni cégünk kérésére, ami végül sikerrel zárult.

Legközelebb is az Önök utazási irodáját fogjuk választani.

Üdvözlettel: Akszjonovics A.


 

Madagaszkár, a nyolcadik kontinens, 2016. április 13.

Kedves Laci!

Nagyon jól sikerült a madagaszkári utazás, maradéktalanul elégedettek voltunk úgy a szállásokkal, mint a programokkal. (a férjem napozott, én mindent megnéztem – ez a hosszú házasság titka… J)

Az idegenvezetőt is dicsérjük, így hát MINDENKINEK nagy piros pont.

Üdvözlettel, Mné.


Körutazás Közép-Amerikában, 2016. február 3-20.

Törzs utas vagyok az irodával többször utaztam, még soha nem csalódtam a színvonalas útjaikban.

Az itthoni hideg télből a kellemes meleg klímájú közép-Amerikában jártunk körúton Guatemala - El-Salvador – Nicaragua - Costa Rica - Panama országokban. Nagyon jó volt, hogy viszonylag kis csoport volt, jó volt az idegenvezető, a szállások, még fürödtünk is a Karib-tengerben. Nagyon lenyűgöző tájakon, őserdőkben, indiánoknál (embera), indiánok vittek a kenujukkal egy órán keresztül a falujukba. Ez Panamába volt, zeneszóval fogadtak, megkínáltak étellel, műsort is adtak nekünk. Jó érzés volt, amikor láttam a Duna TV-én ezeket az indiánokat, amikor táncoltak, és hogy én itt jártan nem rég. Megnéztük a zsilipezés a Panama-csatornán, ahogy a nagy teherhajók átkelnek.

Jók voltak a szállodák, a program, feledhetetlen Tikal és a többi hely, így elhatároztam ismét velük fogok utazni.

Köszönettel: egy pécsi törzs utas


Madagaszkár, a nyolcadik kontinens, 2016. április 13.

 

Tisztelt Varga Úr,

A madagaszkári utazás nagyon kellemes volt, a szállodák abszolút korrektek, az ételek kissé szokatlanok voltak, de nem volt jelentősége látva a szegénységet ami körülvett.

Az idegenvezető rendkívül felkészült, emberileg pedig végtelen kedves volt, szinte baráti társaságot alakított ki.

Köszönet az útért és tervezem a következőt Önöknél.

Üdvözlettel

Dr. E. J.


A Selyemút nyomán Üzbegisztánban, 2016. április 15.

 

Kedves Szilvia!

Feledhetetlen mesebeli utazásban volt részünk. Tanács Gábor, és a helyi idegevező rendkívül felkészült, rugalmas és segítőkész volt. Nyugodtan mondhatom, hogy ilyen csoportos utazásban még nem volt részem, pedig már Önökkel is utaztam korábban is. Ha keresnék sem találnék hibát, szóval gratulálok a szervezéshez!  Gábor személye pedig garancia bármilyen következő program esetén, mert rendkívül jól tud beszélni, felkészült, kedves, kiegyensúlyozott személyiség. Az isten is idegenvezetőnek teremtette!

Köszönjük a munkájukat, ha csoportos útra megyünk, elsőként Önöket fogjuk megkeresni!

Üdvözlettel: Kovácsné Antunovics Ildikó


A Selyemút nyomán Üzbegisztánban, 2016. április 15.

 

 

Kedves Bartos Szilvia,

minden tekintetben elégedett voltam az úttal, idegenvezetőink munkájával, s az ellátással. Csodálatos élményekkel gazdagodtam.

Köszönöm szépen. Üdvözlettel, D. Péter

 


A Selyemút nyomán Üzbegisztánban, 2016. április 15.

 

 

Tisztelt Szilvia!

Az utazás jól sikerült, ugyan ennyi időre kicsit sok a repülés, de probléma mentesre sikerült. A csoport válogatottan jó volt, az idegenvezetők és a buszvezetők is kifogástalanok. A program és az étkezés tökéletes.

Köszönjük: T. Mihály

 


A Selyemút nyomán Üzbegisztánban, 2016. április 15.

 

 

Kedves Szilvia!

Az üzbegisztáni úton nagyon jól éreztük magunkat.

Tanács Gábor és Jamila mindent megtett, hogy ez megvalósuljon.

A programokat jól és rugalmasan szervezték, a történelmi áttekintés minden képzeletet felülmúlt, a látnivalók pedig magukért beszéltek. Mindenkinek ajánlani tudjuk ezt a csodálatos körutazást.

 

Üdvözletem K. László


 

Hosszúhétvége Grúziában, 2016. március 11.

Kedves Szilvia!

Az utazással nagyon meg voltam elégedve, nagyon jól éreztem magam végig. Az idegenvezetés kifejezetten tetszett, rendkívül sok információval szolgált. A programok is érdekesek, és sokszínűek voltak és a szállásokat is minden szempontból kiválónak találtam. Ezen útjukat szívesen ajánlanám bármelyik érdeklődő ismerősömnek, én pedig szívesen utaznék Önökkel máskor is. Szép napot kívánva, üdvözlettel: T. Szilvia


Hosszúhétvége Grúziában, 2016. március 11.

Kedves Szilvia!

Köszönjük érdeklődését!

A fiúk nagyon jól éreztek magukat! Teli élményekkel tértek haza! Mind a szállás és mind a programok kifogástalanok voltak! A félpanziós ellátás felülmúlta minden várakozásukat! Külön köszönik az idegenvezetét Gyuri bácsinak aki nagy felkészűltségével, érdekes, olykor humoros történeteivel  tette még színesebbé utazásukat! A Grúz idegenvezető is nagyon kedves volt!  Biztosak vagyunk benne hogy fogunk még önökkel utazni és bátran ajánljuk másoknak is irodájukat!! További szép napot és sok sok utast kívánunk!!! Üdvözlettel: R. család


Hosszúhétvége Grúziában, 2016. március 11.

Tisztelt Bartos Szilvia!

Maximálisan tetszett minden, pazar ellátásunk volt, igazából minden elképzelésünket felülmúlta az út, az idegenvezetés, a szállás, a programok. Fantasztikus utunk volt, aki ezzel ellentétesen nyilatkozik, az egészen egyszerűen nem mond igazat. Ezeket anyukám, tesom, es keresztlányom nevében is írtam. Külön köszönet a felénk tanúsított rugalmasságert, megertesert. Minden jót kivanok, renélem mielőbb ujra utasuk, utasaik lehetünk! Üdvözlettel, S. Bernadett

 


 

Vietnám-Kambodzsa 2016.február eleje

Tisztelt Varga úr!

A februári Kambodzsa- Vietnam Körutazással kapcsolatban, csak nagyszerű élményekről tudok beszámolni. Angkor lenyűgöző, monumentális öröksége társult a helyi emberek nyíltságával és kedvességével. Különleges kulturális és kulináris  élményekkel is gazdagodtunk.

Vietnamban, a Halong öböl-beli hajóút, egy életre szóló élményt nyújtott. Kétségkívül a világ egyik legszebb természeti csodája. Hanoi nyüzsgését nagyszerűen kiegészítette Hué és Hoi An régi korok emlékeit őrző világa. Danang homokos partja és tiszta, langyos tengervize, kellemes pihenést nyújtott az utazás végén. A szállodák mindenhol kiváló minőségűek, magas színvonalúak voltak, az ételkínálat változatos, ízletes. Az idegenvezetőink, Zsuzsa és Tamás egészen kiemelkedő felkészültségről tettek tanúbizonyságot és mindenben nagyon segítőkészek voltak. Még egyszer hálás köszönet nekik !!!

Ezt az utat mindenkinek jó szívvel ajánljuk.

Köszönjük, Jolanda és János


Körutazás Közép-Amerikában, 2016. február 3-20.

Tisztelt Varga Úr!

Köszönöm érdeklődését, az út szervezésével elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat. Nagyon jó volt az idegenvezetés, Éva ismertetői Közép- és Délamerika spanyol nyelvű irodalmáról, melyeket művek bemutatásával illusztrált egyedi szint adtak az útnak. Jó lett volna még egy-két napot még a panamai szállodában eltölteni - a szállásoknak is ez volt a csúcspontja (vagy csak azért tűnt így, mert itt volt a hőmérséklet a legkellemesebb?).

Üdvözlettel: Sz.L.


Körutazás Közép-Amerikában, 2016. február 3-20.

Kedves Varga László!

Szeretném megköszönni ezt az igazán profi módon előkészített és megvalósult Közép-Amerikai utat melyen részt vehettem és nagyon jól éreztem magam.

Az iroda idegen vezetője is kifogástalanul, jól felkészülten és kellő kedvességgel vezette az utat mind végig. 10-ből 10 pontot adok a cégnek és az idegen vezetőnek egyaránt.

Remélem a következő utam is ilyen sikeres lesz.

Köszönettel és üdvözlettel: Sz. I.


Vietnám-Kambodzsa 2016.február eleje

 

Kedves Varga László!

Páratlanul jó szervezésű, nyaralással egybekötött körutazáson vettünk részt Kambodzsában és Vietnamban. Az 1000 Út Utazási Iroda feszes, teljes élményt nyújtó programot szervezett,  a helyi gasztronómia megismertetésére is nagyon figyelt. Helyi idegenvezetőiknek is nagyon nagy köszönet jár. Törődésük, kifogástalan felkészültségük tette teljessé és  egy életre szóló élménnyé az utazást. Köszönjük.
Üdvözlettel: A 3 hölgy


 

Vietnám-Kambodzsa 2015. december-2016. január

Kedves Varga László!

Csak szuperlatívuszokban tudom/tudjuk családommal együtt megköszönni az év végi Dél-Vietnám-Kambodzsa egyéni utunk megszervezését Önnek és a helyi idegenvezetőnek, aki nagyon lelkiismeretesen végig kísért bennünket.

Önmagában a Ho Chi Minh City-Cu Chi-Mekong Delta-Mui Né Dél-Vietnámban és a Phnom Penh-Siem Reap-Angkor látogatás Kambodzsában remekül volt összeállítva és elég kényelmesen, pedig 12 napba zsúfoltuk mindezt.  Valamennyi útállomásunk elérése zökkenőmentes volt pedig kis busszal, nagy busszal, tuk-tukkal, hajókkal, stb. közlekedtünk és a szállások is nagyon jó helyen voltak.

Külön köszönjük, hogy a repülőjáratokat olyan körültekintően és izgalmas köztes városokon át állították össze, hogy az átszállási időben lehetőségünk volt 1-1 villámlátogatásra Dubaiban és Kuala Lumpurban!

Számunkra nem kétséges, hogy a jövőben is Önöket választjuk és nagyon jó szívvel ajánljuk az utazni vágyó összes rokonunknak, barátunknak és ismerősünknek!

Üdvözlettel: Judit, Péter, Eszter


India, a királytigrisek birodalma, 2015. december 8.

 

Az úttal kapcsolatosan a tapasztalataim a következőek:

Én nagyon jól éreztem magam, amire készültem megkaptam. Szállás, ellátás a helyi viszonyokat is nézve jó volt, nekem problémám nem volt. Külön tetszett a kétszínű program: dzsungel+tigris, valamint a rengeteg gyönyörű épület megtekintése. Ha ez a váltás a dzsungel után nincs, szerintem egysíkúbb lett volna a program.

Külön kiemelem Norbi felkészültségét, információadását minden vonalon, megint jót alkotott, mint máskor is, nem véletlenül választottam ezt az utat az Ő idegenvezetésével.

Szívesen választom máskor is Önöket, ez után a sok pozitív élmény után

Boldog Új Évet kívánva Önnek és Munkatársainak:

Üdv:

 

T. István


India, a királytigrisek birodalma, 2015. december 8.

 

Kedves Bartos Szilvia!

Nagy élmény volt az utazás, örülünk, hogy részt vettünk rajta.

A tervezett program minden része megvalósult, lenyűgöző építményeket láttunk, ráadásul a szafarikon szerencsések is voltunk.
A magyar idegenvezetés az általunk már korábban is tapasztalt magas színvonalú volt. Gőgös Norbert úrnak ezúton is köszönetünket fejezzük ki. Különösen tetszett, hogy a hosszú autóutak alatt is számtalan történettel, információval gazdagította ismereteinket, tartotta ébren figyelmünket, és a helyi idegenvezetés egyszerű tolmácsolásánál jóval több érdekességet mondott el, történelmi összefüggéseket világosított meg számunkra.

Feltűnően pontos, szívélyes volt minden helyi idegenvezető, sofőr, kocsikísérő.

Röviden szólva: jól sikerült utazás volt, számunkra nagyon különleges élményekkel.

Üdvözlettel, P. József


 

Szentpétervár egyénileg, 2015. december
Kedves Simity Péter!
Ezúton szeretnénk megköszönni a szentpétervári út megszervezésében nyújtott segítségét. Az út kiválóan meg volt szervezve, minden pontosan úgy történt ahogy azt előre megbeszéltük. Különösen elégedettek voltunk az idegenvezetőnkkel. Mónika igen jól felkészült nagy tudással rendelkezik és segítőkész volt. A szállodai elhelyezéssel is elégedettek voltunk.
Még egyszer köszönjük szépen és bízunk abban, hogy lesz még lehetőségünk igénybe venni a szolgáltatásaikat.
Üdvözlettel a csapat nevében! I. E.

 


 

Szentpétervár egyénileg, 2015 december

Kedves Péter!

Utasaink szerencsésen visszatértek Szentpétervárról és rendkívül lelkes beszámolót kaptam tőlük, nagyon jól érezték magukat.

Az idegenvezető munkáját, szaktudását is nagyon dicsérték, kérlek továbbítsd felé még egyszer köszönetüket.

Nagyon köszönjük Nektek a segítséget, szervezést!

Szép napotJ Judit


 

Szentpétervár egyénileg, 2015. november

Tisztelt Simity Péter!

Szeretnénk megköszönni a ragyogó szervezésüket. Kiválóan éreztük magunkat, a hideg idő ellenére nagyon szép volt minden.

Külön köszönet az idegenvezetőjüknek, (Karlova Mónika)  kedves, figyelmes, udvarias volt.

Ha lesz alkalmunk újra Szentpétervárra menni, biztosan Önöket választjuk.

Üdvözlettel: F. János


 

Szentpétervár egyénileg, 2015. november

Kedves Jaroszlav!!

Köszönöm szépen ezt a csódálatos utazást,amit ajánlott,szervezett.

Magam részéről csak is jót tudok mondani.

Nagyon jó,szép emlék marad számomra,akárcsak a tavalyi Szentpétervár.

Szeretnék további sok síkert kívánni ,és remélem jövőre is fogom ajánlását

csódálni.

Üdvözlettel: M. Gabriella


Moszkva egyénileg, 2015. november

 

Kedves Guzel!

Hazaértünk Moszkvából, a kétszemlyes kirándulásunkról; nagyon jól sikerült, mindent megnéztünk a hat nap alatt, amit csak lehetett, Szergijev Poszadba is elzarándokoltunk. Nagyon meg voltunk elégedve a szállodával is (Izmajlovo Alfa), melegen ajánljuk az utánunk jövőknek.

Köszönjük a szervezésben nyújtott segítségét, jövőre is megkeressük az 1000 utat, amikor is a Kaukázusba készülünk.

Sok üdvözlettel, Margit
Grúzia és Azerbajdzsán körutazás, 2015. szeptember 28.

Kedves Bartos Szilvia!

Nekünk nagyon tetszett az utazás.


Ebben nagy része volt Gőgös Norbert idegenvezetőnek.

Grúziában az első vacsoránál alkalmunk volt egy a helyiek által rendezett névadó ünnepségen részt venni, fantasztikus volt.

Azerbajdzsánban voltunk egy helyi vásárban,  nagy élmény volt, a helyi lakosok között eltölteni egy kis időt.

Köszönjük a szervezést.

Üdvözlettel:


JózsefAzerbajdzsán, 2015. október

Nagyon jó volt az út szervezése és a programok is.

Az eltöltött pár nap alatt kaptunk egy kis ízelítőt Bakuból.

Köszönettel: VL
Tisztelt Simity Péter Úr! 
Nagyon köszönjük a munkáját! A csapat maximálisan meg volt elégedve mindennel Moszkvában. A felnőttek és a gyerekek is nagyon élvezték a kirándulást. Remek a szállás, jó helyen van, a reggeli választék 5*! Szuper volt az autóbuszos városnézés és a Kreml-látogatás is. Nagyon kedves, segítőkész Andrej, az idegenvezető, hamar összebarátkoztunk vele. 
Terveink szerint két év múlva, nyáron, Szentpétrvárra utazunk majd, akkor is Önöket fogjuk választani.Ismételten köszönünk mindent és sok sikert kívánunk a munkájához! 
Üdvözlettel:
Viraszkó Szilvia


Észak Velencéje Szentpétervár, 2015. június 16.

Már 3 hónap telt el, de még most is nagyon gyakran gondolok vissza erre a nagyon jól sikerült útra.

A munkahelyemen az utazási klubban még fel is kértek, hogy meséljek a szentpétervári élményeimről, amit nagyon szívesen tettem.

Nagyon jól sikerült az út, nagyon köszönök mindent!

Az idegenvezeto (Grill Ljudmilla) remek volt, nagyon sok (számomra is új) érdekes dolgot mesélt.

Úgy érzem, az 5 nap alatt több mindent és Pétervár több arcát láttam, mint ottlétem 2 éve alatt. :)

A szálloda remek helyen volt, abszolút belváros, egyből a Nyevszkij proszpekten voltunk, így nem volt gond, hogy minden rendelkezésre álló időt hasznosan tölthessek.

A szálloda is nagyon jó volt, szép tágas és jól felszerelt szoba, nagyon jól működött az ingyenes wifi.

A reggeli bőséges. A közelben is s

Köszönjük, hogy velünk utazott!

Ha megosztaná véleményét velünk, örömmel vesszük, ha ír nekünk az info@1000ut.hu e-mail címre. Kérjük írja le melyik úton vett részt és milyen tapasztalatai voltak, illetve utazott-e már velünk és ha igen, hányszor.
Reméljük, következő utazásakor is a segítségére lehetünk!


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte